Ångest……men gott var det!

CB005689

Attans gott var det, men nu e det f** slut med allt fuskande o slarvande. I morgon blir det gymmet o ut o gå en runda när jag vaknat, det e bara ett måste, o inget alls att be för utan bara UT!

Jag får väl ta o ladda mp3 spelaren nu ikväll så jag har något o gå till i morgon, hatar o KAN INTE gå utan musik o gå till. Det går så mycket lättare o pressa sig själv när man e tvungen o gå i takt till musiken, så får det allt bli.

Blev att jag målade om klorna idag så när dom e riktigt färdig dekorerade så kommer det en bild på dom, snyggt kommer det att bli i alla fall, men hallå!!!!! det e ju jag som gör det, självklart det blir snyggt då………hahahahahaha.

Inget speciellt alls har hänt i dag, bara mega slappande o kollat på tv o myst i soffan. Det e riktigt nice o gör det med, det får en att få en riktigt kick i häcken inför imorgon så man får i alla fall något gjort då, o tro mig jag har o fixa o dona. Men det tar vi imorgon det i dag e det slappe dag o inget annat.

Näää nu har jag bloggat mycket mer än jag hade tänkt så nu ska jag kasta mig i soffan hos min biker o fortsätta mysa, sååååååååå nice det e…..

Bye Bye…

Share on Facebook

1 kommentar

  • By infonavit, 18 december, 2016 @ 14:22

    I like the helpful info you provide to your articles.

    I’ll bookmark your blog and take a look at once more right here frequently.
    I’m moderately certain I’ll be told plenty of new stuff proper here!
    Best of luck for the next!

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes