Hälsa,  Vänner

Födelsedag o en liten önskan….

Ja vart ska jag ens börja, jag fyller år imorgon….. ( 22 mars )…Det e inte riktigt något jag ser fram emot, tyvärr.CaffeLatte_Glasses

Det e bara en jobbig dag, inget kul tyvärr.

Ja jag vet att jag är lite negativ just nu, men det e bara lite jobbigt. Visst det e bara en vanlig dag, men ändå.

På något sätt så e det en dag för mig där dom som verkligen bryr sig om mig, VISAR det på något sätt.

Jag vet väl inte riktigt vart jag har fått det ifrån, men jag e väl litta knäpp.

Men i alla fall så min förra födelsedag var bara sååå underbar, då spenderade jag den med min läderfamilj, o jag kände mig verkligen älskad då, sååå underbart det var…..

Jag saknar dessa vännerna så otroligt mycket, men vi e alla på olika platser i livet nu så tyvärr e vi splittrade, men jag saknar dom såååå otroligt mycket o allt kul vi hittade på.

Men detta årets födelsedag kommer jag att sitta hemma i soffan o inte göra något alls, har ingen direkt att fira med heller så det blir att sitta ensam, men jag tror jag klara det oxo.

Om jag hade fått en önskan, då hade jag en önskan o jag vet att det kanske e litta töntigt. Men bara tanken på att kanske hade fått ett blombud, såååå underbart det hade varit….åhh….. bara att någon visar att dom bryr sig…..

Det hade varit magiskt….. kanske ska jag själv gå in o beställa ett bud o skicka till mig själv….hahahahha….

Näää tyvärr det e ingen ekonomi jag har, men tanken e ju inte helt fel, men nej….

I alla fall bara någon, men jag vet ju att jag kommer få en del på Fb o det värmer ju alltid, om det nu blir, jag tar inget förgivet mer…..

Men men jag blir ju 45 så det e ju inget speciellt, så hoppas bara att dagen imorgon går fort, riktigt fort. Eller så stannar jag i sängen o bara sover bort dagen, det e ju oxo ett sätt……hahahaha…..

Näää men lite allvar, om det nu går….

brollopTänk o få ett blommbud, så underbart det varit, eller bara någon man tycker om kommer med blommor o choklad….hahahhahah….. ………….

Ja ja vad e en bal på slottet, det e vad jag tänker, det e bara en vanlig dag o inget annat….. o det e imorgon så det kommer tids nog…..

Så nu vet jag inte alls vad jag ska skriva, mer än att jag börjar att hämta mig mer o mer från operationen o narkosen.

Jag får väl erkänna att min kropp reagerade inte så som jag ville att den skulle på allt detta, men i alla fall jag börjar komma på banan igen, tack o lov.

Lite ont i halsen, feber, hosta o allmänt i obalans har jag varit, men mer o mer så kommer jag tillbaka i rätt fas o balans igen, tack o lov….

Nä mina kära läsare nu ska jag ta o försöka få något gjort idag, vad tusan det nu kommer att bli, jag känner jag måste nog ta det lite lugnt idag oxo, just för säkerhets skull.

Ni får ha det så jätte bra o sköt om er o era nära o kära, man vet aldrig vad som kan hända….

6

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.