B.D.S.M,  Insikt,  Positivt,  Vänner

Svåra beslut o djupa tankar…

bdsmlr-56-3uKuPFykBQ1Ja just nu känner jag att jag har en hel del svåra beslut o ta, sånna man inte ska ta lätt på utan verkligen tänka genom.

Känner att jag måste ta ett jätte svårt beslut för att komma vidare o inte bli allt för sårad, för det känns inte riktigt att VI e på samma sida. Eller hur tusan man nu ska säga….

Men jag känner i alla fall att jag måste stänga av o välja bort en viktig del i mitt liv o en stor del som verkligen oxo e såååå viktig för mig.

Jag känner det att jag kommer att bli så sårad om jag inte sätter vissa känslor på OFF…..för det e väldigt tveksamt att dom e besvarade på samma sätt……. Jag önskar så att det hade varit besvarat……

Jag gillar det inte riktigt men jag bara måste……

Måste sätta mig själv först o mina känslor så jag inte blir sårad. Men jobbigt e det när det blivit en stor del av mig redan o jag bara älskar det!!!

Just nu så upplever jag det jag så länge drömt om, men jag e så rädd att jag investerar mer än jag kan förlora, men detta e bara så underbart att få uppleva o känna.

Jag har drömt hela mitt liv om detta o NU äntligen finns det någon som kan detta o e villig att välja MIG att få uppleva det med.

Mycket mer än så kan jag bara inte skriva just nu, det e för kompliserat och alldeles för privat…..även om många av mina vänner känner till mycket om mig…. 😉

394380_640x640wc

Sen har jag en liten tanke o det e att människor som ska finnas i ditt liv, dom kommer alltid tillbaka på ena eller andra sättet.

Ni kanske har blivit ovänner, eller så kanske ni tappat kontakten efter många, många år.

Om det e meningen att denna människan ska finnas i ditt liv o din tillvaro så kommer den att finnas där på ena eller andra sättet, vare sig du vill eller inte.

På något sätt så hittar universum en väg eller sätt som gör att era vägar korsas.

Jag vet inte om du tror som jag, för jag vet att jag kan vara lite flummig. Men det e att människor kommer inte in i ens liv av en slump, utan det finns någon mening.

O nu menar jag verkligen NÅGON MENING, kanske att hjälpa dig med att ta ett beslut, kanske komma över en viss människa, eller kanske rent ut sagt att hjälpa dig att börja om i livet.

Kanske e det så att denna människan inte kommer in i DITT liv, utan det e DU som kommer in i dennes liv…. Så kan man 22oxo tänka.

Kanske e det DU som ska hjälpa o stötta o kanske till o med börja förstå hur stark du egentligen e….Det e ju så som ett talesätt e….

*Du vet aldrig hur stark du är, tills styrkan blir det enda valet du har*

Något åt det hållet e det i alla fall, ni förstår nog vad jag menar.

Men i alla fall människor kommer inte in i våra liv av någon slump, utan det finns alltid en mening…

Som många av mina vänner vet så har jag ett talasätt som jag verkligen lever efter o tror stenhårt på, o det e just att allt som händer har en mening…..

O det finns inget ont som inte har något gott med sig, det finns alltid något positivt i allt negativit, det bara e så….

Kanske kan man inte hitta det positiva just då, men jag lovar det kommer, på ena eller andra sättet….

Nu ska jag ta o avsluta detta lilla inlägget för att jag tänkte att jag skulle skjuta mina grannar o sen begrava dom på soptippen…..hahahah

Mohahahahhaha ……………….Gissa om jag verkligen hade velat göra det…………. För just det hära med att visa respekt mot andra o tänka på att det finns andra än dom i detta huset, som kanske inte vill höra deras jävla ungar skrika kl 02.30 på natten!!!

O nääää där hittar jag tyvärr inget positivt med det precis…..men det kanske kommer. Eller så e det positiva att jag e såååå tacksam att jag inte har några ungar…..hahahahha

Ta nu hand om varandra o sköt om er mina kära läsare, jag ska gå o ta lite morfin tabletter för min tandvärk, spännings värk…

Så njut av dagen o att ni inte e ensamma eller ja bara njut av stunden, för det gör jag så mycket jag bara kan….man vet aldrig var som kan hända o när……

6

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.