Om mig

Jag har nyligen träffat kärleken i mitt liv. Och nu även gift mig med denna underbara man……

En man som verkligen kan sin sak på alla dess plan, och speciellt dom planen som är så otroligt viktiga för mig.

Nu har jag hamnat på landet igen, på en liten f.d gård utanför Landskrona. Jag trivs som bara den och för första gången i mitt liv är jag verkligen lycklig, på alla dess plan.

Annars e jag en himla trevlig tjej ( tant ), i mina bästa år, född 1971, som tar dagen som den kommer o bloggar lite då o då. Detta är inget jag tar på blodigt allvar utan lite när jag känner, men du ser att det blir rätt ofta ändå …..

Jag skriver precis vad jag vill här o känner. Passar det inte , så e det inte mitt problem, då e det ju bara att sluta o läsa, eller hur ..??!! Jag har denna bloggen för att kunna skriva av mig o ventilera MINA åsikter.

Har en underbar ”liten” vovve vid namn Attila, schäfer som e såååååååå busig. Han e ju dock 70 cm i mankhöjd så liten e han ju inte direkt längre. Plus 3 små kise katter. Dixi, Isis o Lucifer…

Liten uppdatrering. Tråktigt nog så finns inte min älskade Attilla mer. Sommaren 2020 fick vi tyvärr låta honom somna in, då han blev sjuk.

Och Lucifer fick för sig att han skulle flytta hemifrån, så det gjorde han tyvärr.

Men vi har fått en liten annan plutt vid namn, Cozmoz Katten som flyttat in här. Helsvart, 1/2 main coon o lite annat, så han bara växer o växer……

Vill du veta mer så får du väl läsa bloggen helt enkelt….

En del tråkig heter har det ju hänt, men så e ju livet. Fick ta bort min första kise den 19 December 2008, det var det jobbigaste jag gjort (trodde jag), då jag haft henne i 17 år.

Sedan den 3 juli -09 var jag tvungen att låta Cessan somna in, efter 17 ½ år, jag älskade verkligen katt denna lilla. O om det jag fick göra av med Misan var hemskt, så var detta otroligt mycket hemskare ….

Hon var allt Verkligen mitt … …jag gråter varje gång jag tänker på mina underbara kisar…..Gud vad jag saknar dom…..

R.I.P Misan, älskar dig! O kommer Alltid att göra det …

R.I.P Cessan du kommer alltid vara med mig, du var mitt allt ….

Så nu vet du lite mer om mig, vill du veta mer så e det bara att läsa, eller kolla min gamla blogg.

Ha det Bättre än bäst, för det ska jag …

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.