Diet

Dag 10…hmm..

Vaknade i morse o det känndes som om jag inte hade sovit alls, det var as segt att ta sig upp ur sängen. men som vanligt så vaknade man till lite senare, på vägen till jobb.

Jag fick ju köra tillbaka o hämta kassen jag skulle ha med mig, kom en bit o kom på att jag hade glömt kassen med kläder o shakern i. Hade inget som hels val utan fick köra tillbaka o hämta den. Ändå han ju precis i tid, när dom läste nyheterna kl 07.00 så klev jag av bilen.

Hoppas bara att naglarna kommer idag, annars får jag sätta sånna som inte e riktigt bra o sen byta dom till dom som e bra sen, himmla omständigt, men vi får ju se, posten e ju inte precis snabba….Sen så slutar ju jag kl 12 idag, underbart o hoppas bara att posten kommit tills dess, hmm…….För jag bara MÅSTE byta klorna ikväll eller imorgon, DOM E HEMSKA!

Får väl se vad som händer med ”Självförvaltningen” imorgon, om dom lagt någon lapp i brevlådan eller ej. Jag kan ju inte gissa mig till vilken tid o var det e precis. För er som fattar noll just nu så e det så att där vi bor så får man 400:- avdrag i månade på hyran, inte speciellt mycket faktiskt.

Jag har sagt att jag ska vara med men jag har inte fått någon som helst information om när eller var det ska vara, inte ens en kontakt person heller som man kan få tag i. Så jag vet inte hur eller OM dom ens har tänkt. Vi får väl se om det ligger en lapp i brevlådan när jag kommer hem i dag.

Annars i helgen så hoppas jag att det blir en hel del åkande av, längtar så att få sitta bakom min älskade när vi ger oss ut på vägarna, så underbart det e. Men det återstår ju o se hur vädret blir, just nu e det fint men blåsigt värre men ändå e det 10 grader, nice!

Gud jag slutar om 40 min bara, så underbart o sen så har jag betalt hela dagen ändå….NICE! Ska ut en runda på Familia o köpa mascara o snacka lite skit med Sötnosen Eva o bara gå o mysa, njuta av att vara ledig!

Kanske hem sen o fixa lite i trädgården o bara mysa tills min älskade kommer hem, O I KVÄLL E DET ”MYS” på schemat. Har ju inte fått träffa honom så mycket denna veckan nu när han har jobbat eftermiddag  kväll. Det har faktiskt varit riktigt hemskt o jobbigt. Vi bor undersamma tak men ses inte…hmm….INTE ETT DUGG KUL….

Vikten går det bra med oxo, vet inte alls hur mycket jag har tappat i kg, men ska nog väga mig nästa tisdag bara för att se. Blir nog att jag mäter mig i kväll o kollar läget där, men det har verkligen rasat i cm, det e jag helt säker på. Det e inte så jobbigt nu heller, men man e så sjukt torr i munnen hela tiden o det e nog faktiskt det som e det jobbigaste nu.

Nu ska jag ta ett ryck till här på jobb o sen ska jag byta om  o ge mig iväg. Ha en underbar dag i solen, för det ska jag!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.