Blandat

En underbart mysig kväll/natt…

Då var man här igen, vid datan. Vilken otroligt mysig kväll o natt jag haft, ni anar inte..hihihi. Allt började med att vi hyrde 2 filmer o sen käkade min underbart goda kycklingsallad o gott vin till det. Sen kollade vi film o myste i soffan, han kysser bara såååååååå bra så det e sjukt…..hihihi.

 Sen pratade vi jätte mycket om allt mella himmel o jord o lite om en massa annat oxo. En människa med mer empati än han får man verkligen leta efter o han kan verkligen det med att tänka sig in i andras situation o det värde sätter jag så oerhört mycket för det är väldigt sällsynt i vårt samhälle, skulle behövas fler som han, faktiskt.

 Men i alla fall vi kollade på 2.a filmen, som vi totalt pratade sönder…hihihihi…….så tydligen var den inte så bra……….hahahahahah

 Vi pratade så mycket om allt möjligt o det känns så mega bra, så mysigt som jag hade med min biker i går har jag inte haft med någon alls på säkert dom enaste 10 åren, han e verkligen speciell, är såååååååååå jätte glad jag träffat honom.

 I alla fall så sen när andra filmen var sedd eller pratad sönder så myste vi lite till o sen bestämde vi oss för att gå o lägga oss, så det gjorde vi. Sen allt som hände efter det kommer jag inte att skriva här, för det e barnförjudet……..hahahahahahahahahaha…………. Men jag kan ju säga som så att vi somnade någon gång vid 07 o det var verkligen värt att vara vaken tills dess……*fniss*

Nä nu har jag inte tid o sitta här längre, jag ska hem till min kära bror o fira hans födelsedag , en dag för tidigt , så jag får väl ta o rita mig i ansiktet så jag inte skrämmer ihjäl dom…….hihiihih….näää så farligt e det ju inte, men ni fattar säkert.

 Vem vet kanske blir det ett inlägg till senare, vem vet.

 Ha det bättre än bäst!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.