Blandat

Känns som lördag fast det e fredag!

Ja det e ju helt otroligt att jag inte skrev ett enda litet inlägg i går, det har nog faktiskt inte hänt på dela tiden jag bloggat, konstigt. Men jag hade ju lite o göra o sen myste jag på balkongen hela eftermiddagen så jag hade inte riktigt lust till att skriva faktiskt, det e nog p.g.a vädret. Det kan ju vara lite svårt o kan ta emot en hel del för mig att sätta min INOMHUS n’r det e så otroligt fint väder.

I alla fall så kom jag upp rätt sent, min Ch sov ju hos mig o han stackaren fick ju gå upp kl 07,45, men jag nannade till ca kl 10-10,30 o0 snacka om att det var skönt. Sen upp kolla lite tv tog det lugnt o myste i soffan med Ceccan, min gamla kise, 17 år.

 Skulle ju ner o kolla om det var någon markand för mig o mojan att gå på så det var till o fixa till sig o sen ner en runda o istan, o snacka om att det var trafik där oj oj oj.

 Dom har ju stängt av en del av Drottninggatan så alla får köra vi Dunkers i stället, även bussarna så det tog en attans lång tid att ta sig fram.Men någon markand var det inte att tala om, tre ynka rader var det bara så jag tyckte inte det var lönt o det tyckte inte min kära mor heller, så vi sket i det. Men innan dess så var jag på Åhlens o köpte en ny eye liner tänkte att jag skulle prova LUMENE´s denna gången. Kunde köpa den tackvare att jag fick låna lite pengar av min kära far. Tack pappa lilla!

 

 

Så det blir o prova den för första gången i dag, o jag har ju inte kommit så långt ännu men ska nämna hur den var i mitt kommande inlägg. I alla fall så när jag kom hem från stan så vara det så underbart väder o jag bara kände att jag måste ut på balkongen o sola lite så det gjorde jag ju, från kl 14,30-17,00 satt jag o snacka om att det var skönt. O under hela dagen så hade jag sms kontakt med min Biker, så himla nice det e o han e.

När jag solat klart så fixade jag till halva min balkong, sopade o fixa det till lite o det blev av för det verkade som en geting höll på att bygga bo på ett ställe o jag gillar verkligen inte getinger så det vara bara att ta tag i det o snacka om att det var sköt o få så pass lite ordning. Ska fråga min älskling om han har lust o hjälpa mig att bära ner dom sista säckarna ni i helgen så jag kan få riktigt fint där.

 Men jag fixade till där o sen in i duschen o fixade till mig för han kom o hämtade mig o vi körde o fixade lite mat, grillad kyckling o potatissallad, snack om gott i enkelt! O så lite färsk annanas o äpplen till efter rätt,k o en massa mys i soffan. Sen kollade vi en gammal dansuppvisning som jag var med i o oj oj oj vilka minnen, men det kan vi ta en annan dag, känner redan att jag har skrivit tillräckligt nu, mycket o läsa.

 

 

Men i dag så ska vi ut till hans bror i Perstorp o mysa heladagen, ja han ska jobba men jag o hans brors fru ska mysa när dom jobbar……hihihihihi……så det så.

 Nä nu har jag inte tid till detta mer, ska fixa till mig o käka lite o sen ska vi i väg.

 Ha en underbar dag o sköt om er……….vilka ni nu e som läser detta.

 Haj Baj Baj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.