Blandat

Champange helg…

Champagne explosionJa då var man äntligen hemma. Skönt värre o nu i helgen blir det champagne, äntligen. Under mina 25 ( 38 ) år så har jag aldrig druckit RIKTIG champagne, o jag tror nog att det e attans gott, vi får väl se.

I alla fall så just nu så väntar jag på min underbara biker som ska komma hem till mig, o han kommer ju när som så jag tänkte att jag skriver tills han kommer i alla fall. Sen får vi se hur mycket skrivande det blir i helgen, om det e fint väder så sitter ju knappas jag här, utan på balkongen i stället o solar.

Men i dag började min dag framför datan o fixade till min NYA BLOGG som e nikki666.se som ni får gå till sen, men jag kommer att länka härifrån, NÄR jag har fått ordning på den helt o när jag lärt mig det nya blogg programmet.
I dag så i alla fall så hjälpte min kära Fru mig med just att komma i gång o så visade hon en del saker, men det e såååååååååååå mycket kvar tills jag e nöjd med hur den ser ut. Programmet e nästan lika lätt som här men där e det ju bara MIN sida o jag ÄGER domänen ju, sååå nice. Jag tror vi pratade o hon hjälpte mig i nästan 3 tim, men roligt var det. Visst hade jag kunnat fixa det själv men bara orkar att sitta o greja i timmar …NOT!

Ja ja men sen tvättade jag håret fixade till mig o körde ut till hon som ska gadda mig på Hoghill Tatto i Åstorp, o min gaddning kommer ju bara bli såååååå fin hon e duktig på just det jag ska ha, o inte lite heller, fick i alla fall en tid o sen så kom en kund till henne så jag var där väl ca 20 min bara, men kommer ju höras o synas av innan tiden jag fick.
Sen körde jag till hyllinge o pratade med E på Matas o jag tror inte jag kom där ifrån förrän kl 17.45.

O gissa om vi har mycket o prata om, vi bara måste ta o träffas mer ofta, hon e en sån go tjej o tror inte hon har det så lätt, snarare jag VET att hon inte har det lätt, men det kommer jag inte skriva om mer här, så det så.
Så kom där i från, då blev det hem o fixade ett par mackor, jag bara måste äta bättre, inte bar o slarva så, men men .

 I alla fall så sitter jag här nu o skriver lite o väntar på min älskling så e det……..men nu kommer han snart så jag ska byta om o sen slänga mig i soffan….

Skriver jag inte mer så ha en underbar helg för det VET jag att jag kommer att ha……

Poss Haj Baj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.