Blandat

HATAR AF o deras regler…

Jag blir bara så himla trött på AF`s regler o bestämmelser. Dom ändrar sina betsämmelser hela tiden.
 
Det började med att vi skulle lämna o få närvaro lappen på skriven på mitt jobb o sen skicka den till Försäkringskassan, fine inga problem där.

 Sen 2 månader sen så kom dom på att vi skulle först få den på skriven på jobb, sen åka ner o lämna den på Af, visst ok det med, lite mer jobb bara.

 MEN NU så ska vi få den på skriven på jobb, sen ner o träffa en människa på Af, stå i kö för detta, o där ska dom skriva på den o SEN SKA VI SKICKA DEN SJÄLVA.

Vad fan e det Af gör egentligen, inte ett djvla skit, det e ju vi som e arbetslösa som sköter deras jobb, jsg blir så djävla trött på detta.

 Sen lagom irri så körde jag hem o på hem vägen stack jag in om för att sola, behövde verkligen det, jag var sååå pissed! Sen tog jag en runda till Överskotts bolaget o köpte ett par ljus till sovrummet, det bränns ju en hel del ljus nu på helgerna……..hihihihih.

 När jag sen var hemma så fixade jag till dom ” försäljnings brev” som jag ska skicka ut till företag, i hopp om att få ett jobb, ska smått terrorisera dom en ggr i månaden tänkte jag. Postade dom på vägen hem o sen vara det bara hem o softa, så nice var det.

Bytte dom två söndriga klorna i kväll o fixa det till dom andra lite, dom måste ju vara fina tills på lördag ju, vi ska på MC träff/fest o sen grillning med klubben, det ska bli sååååååå kul.

 Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer o min tvätt e snart klar så jag ska hänga upp den, ska väl ta sista disken oxo så det e någerlunda fint när min Ch kommer i morgon, ska bli så underbart o få krypa in i hans famn igen. 

Nu e tvätten klar o min Moja ringer nog snart oxo så ni får ha det så bra, om det nu e någon som läser detta. 

Natti Natt Natt…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.