Blandat

En okej tisdag…

j0434753Ja så har denna dagen snart gått till enda. Den har väl varit så där, inte den bästa o inte heller den sämsta, ja den var ju inte som gårdagen för den var verkligen hemsk. Orkar inte gå in på det just nu o tänker inte göra det heller.

Var uppe o hämtade min lilla bil på Bildeve i dag med min käre far o sen  hem till mina älskade päron o käkade lite middag, det var fisk i dag. Som jag faktiskt på äldre dar har börjat gilla riktigt mycket, det e f** vad man e gammal…….hahahahaha

Sen hen en liten runda o bytte kläder sen körde jag o min far upp på Volvo igen o kollade ett par bilar. Provkörde o så, sen var det hem igen.

Hade inte så jätte mycket planerat idag så när jag väl kom hem kl 16 efter jag varit hos mina päron IGEN o druckit litta eftermidaggs kaffe så bar det av hem. Vek lite tvätt o kollade på tv, sen när jag väl la mig i soffan så somnade jag till, lite skönt var det faktiskt. Sen kollade jag på TV resten av kvällen tills min älskling kom, han duschar just nu, o gissa om det var nice o träffa honom. Det var sedan i söndags morse jag träffade honom senars så det var riktigt nice  o få vara i hans famn igen.

Som sagt nu duschar han o sen ska vi mysa litta i soffan o sen e det natti natt.  j0431551Stackaren ska upp kl 06.00 imorgon o han har inte sovit så jätte mycket dom senaste nätterna, så han behöver verkligen få sova. O konstigt nog så sover han mycket bättre här hos mig……hmm…..undrar vad det betyder…..hihihi. Ni får ha en bra natt så kanske vi ses imorgon, OM jag skrivet ett inlägg………SOM OM JAG KAN LÅTA BLI…………typ N O T !

Natti natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.