Blandat

Lååång tid…

j0399151Jaha då har ännu en dag gått. Det blev inte att jag skrev ett inlägg till i går, dagen sprang ifrån mig…..hihihih. I alla fall så har jag fått göra det jag skulle i dag så det e ju bra. Har bäde fått diska, städa o tvättat idag, attans vad huslig man har blivit.

Men det e ju för att jag mår så bra som jag gör, o det e mycket K´s förtjänst. Det var längesen någon fick mig o må så här himla bra, o gissa om det e underbart o om jag e lycklig.

Vi snackade om att vi skulle ta o köra upp till Chappen i morgon ändå o festa o sen köra hem igen på kvällen/natten, men det verkar som om det e månfga som skiter i o köra dit p.g.a vädert o det förstår jag.

Ligga i tält när det e så kalt som det e i kväll kan bara inte vara kul Jag vet ju hur jag frös nu i helgen, det var f** inte alls kul. Men annars så hade vi det as kul o jag ser verkligen fram emot nästa mc fest, får väl se om det blir någon kommande helg…..*blink*

Nu i kväll har vi bara softat i soffan o kollat en film som var så där ”Sling blade” det var ju ingen höjdar film precis men visst det gick o se, men det var minsann precis det. jag ska nog inte ens länka den, för det var det f** inte värd…..hahahahahah. Men det tyckte min biker att den var, bra alltså, men inte jag.

Just nu så ligger min underbara lilla kise här hos mig o myser framför tangentbordet, vilket gör det sååååå mycket svårare att skriva för mig, men vad gör man inte för det lilla livet. Hon e verkligen mitt hjärta o jag älskar denna lilla katt av hela mitt hjärta, det kommer vara hemskt när hon inte finns vid min sida mer.sessan

Men nu ska jag inte tänka på det mer, hon äter som hon ska o dircker o hon mår verkligen bra just nu så jag ska vara glad för det i stället o inte tänka på annat. Men man måste ändå komma i håg att hon faktiskt e 17 år gammal, hon e verkligen en gammal dam, men hon e min gamla dam o jag älskar henne över allt annat.

nattiSå nu när jag har svurit åt datan ett antal gånger, för att de inte gör som JAG vill så ska jag avsluta nu för idag. ni får ha en bra natt o dröm så sött.

Natteli natt natt natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.