Blandat

Regn, regn, regn…

CB044596E så himla trött på allt regnande nu, vill ha fint värder o värme. I dag vakande jag o mådde riktigt mycket bättre, tack o lov.

Tror nog att det har med att min älskling sov här i natt o det var riktigt nice o inte behöva lägga mig själv, o det e nog först ggr det händer mig i mitt liv. Han ger mig verkligen styrka o ett lugn som ingrn annan någonsinn gjort innan, det e såååååå underbart skönt.

Men  nu har jag inte riktigt tid o sitta här, jag skriver mer senare i kväll, ska ju ha en nagelkund i kväll o det ska faktiskt bli kul o göra naglar igen…

See Ya!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.