Blandat

Trist Lördag…

j0434739Ja ännu en gång så sitter man o skriver att en dag till har gått. Inget speciellt alls har hänt i dag faktiskt. Jag har varit hemma hela kvällen för min älskling har varit i Malmö o hjälpt till på en fest. Så jag har väl inte haft det så himla kul, just nu sitter jag o undrar när kan kanske kommer hem, för jag saknar honom så in i helvete.

Helt otroligt e det, såg honom för ca 16 tim sen o nu e det riktigt jobbigt så mycket jag saknar honom, jag e nog fan kär ännu. O sen så kommer han väl snart oxo hoppas jag för annars kör jag nog ner o bara får en kram o sen hem igen……..hihihihih……

I alla fall så har jag sett Diseny filmen ”Ratatouille” o så himla bra den var, riktigt gullig faktiskt. Så några tårar blev det ju, fast glädje tårar då ju. Ja som jag skrev innan så sitter jag vid datan nu o väntar på att min älskling ska komma hem. Hur fan kan man sakna någon så när det bara var 16 tim sen man sågs sist??????? Jag fattar det verkligen inte, eller så e det bara så djävla rätt helt enkelt, attans bra känns det i alla fall.

En nära vänninna ringde innan i kväll J o vi snackade om mc-träffen vi ska på nu i kommande helg, ja jag får ju se om jag har råd förståss. Men den e i alla fall på Öland o det hade verkligen varit attans kul om man kom dit. Jag har ju bara varit på Öland en gång innan o då var jag typ 4 år så det e ju inte mycket minne man har av det. Sen så ska jag nog äntligen köpa mina skinnbyxor som jag har sparat till nu i kommande vecka så kankse , kanske kan jag åka på min älskling på dags turen om det nu blir en sådan OM vi eller jag nu kommer ditglass.

 Måste bara få tag i ett tält innan dess, för det vi hade i Växjö kunde jag ju inte ens sitta upp i , o det blir lite väl trångt då, vi får väl se vad vi kan komma fram till. Eller finns det någon som läser detta som skulle kunna tänka sig att låna oss ett tält nästa helg???????????????

Så nu har jag inte riktigt lust o sitta här mer, hade det inte varit så mörkt ute så hade jag tagit på mig o gått ut o gått. Vägde mig i dag o jag hade gått upp 1,5 kg o gissa om dom ska bort snabbare än snabbt! Ja ja men nu e det soffan igen som gäller, hoppas bara min älskling kommer snart, vill ha honom hos mig ju!!!!! Há en bra natt o så…….

Natti Natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.