Blandat

Hänt en del…

Ja jag vet inte riktigt vart jag ska börja riktigt, det har väl hänt litta granna nu dom sista dagarn. Hmmm vad skrev jag om i förra inlägget ja just det det var ju motorcyklen…..hihihih o det var ju i måndags så det e ju faktiskt en vecka sen nu….OJ  DÅ!!!!

j0431559Ja ja vart ska jag börja då. Ja tar väl det från början tror jag eller i alla fall hur jag kommer ihåg.

18 augusti : Var o åkte hoj en hel del med min älskling, sååååå underbart det var o köra själva…… O stanna vart vi vill o så, det blev en liten runda till Sofierokiosken o tog varsen glass, sååååååååååå  himmla gott det e, o speciellt när det e fint väder o varmt som det var den dagen.

19 augusti : Ja vad tusan hände i dag, hmmmm kommer inte riktigt i håg faktiskt så det var nog inget speciellt, tror jag, kanske…

j043153320 augusti : Ja det blev en runda med hojen i alla fall o det blev att vi körde upp till Kullen, där jag aldriig varit på alla mina 25 år…..hahahahaha….ja ja ni vet hur gammal jag e. I alla fall man kan ju köra runt om bommarna när man kommer med hojen men Ch ville inte göra det för han tycker att man ska bidraga till att behålla naturresarvatet o det tycker jag med, så vi skulle betala dom 40:- det kostar för att få köra in.

Men nopp, hans kort fastnar i kortläsaren o vi får bli ståeende där i ca 40 min tills vi får besked på att det inte finns någon alls som kan hjälpa oss i kväll. Där stod vi o hade missat en massa tid som vi skulle ha kunnat gå runt o kolla…..GGRRRRR……

Ja ja men vi körde i alla fall upp o fy tusan så fint där e, dit ska jag ju fler gånger helt klart. ( bilder kommer senare när dom e redigerade ) Men vi var tvungna o köra igen för att vi skulle ju ta oss hem oxo o det började skymma. Det går ju så himmla fort nu när det skymmer, trist men lite mysigt ändå.

21 augusti : Ja kommer inte riktigt i håg i dag heller men vi var nog bara hemma o myste tror jag.

j043483822 augusti : I dag e det lördag o då e det städning som gäller hemma, fick allt gjort, diskat, dammsugat, städat undan o tvättat golven. Allt medan Ch var ute o körde hoj….. Sen på kvällen åkte vi hem till mina päron o grillade. Min bror o hans sambo kom oxo, o sååååååå gott det e med grillat, men gissa om jag hade ont i magen sen när vi kom hem, åt alldeles för mycket.

23 augusti : En rätt så lång runda med hojen blev det i dag i alla fall Rörstånga o Perstorp o en massa andra vägar. Det blev att vi körde hem till Ch´s bror o satt där o snackade litta skit. Vi körde en massa små vägar hem o såååååå himla nice det e även om man får ont i häcken……hahahaha o det e inte bara jag som får det *ler*.

Sen hem till mina päron o flyttade sten så att Ch kunde ställa in sin motorcykel där, så himmla perfekt det blev, skönt o ha fått det gjort. O snacka om att jag kommer ha tränningsvärk i benen i morgon.

24 augusti : Ja det var i går det, ingen bra dag alls. Låg nästan heladagen o bara mådde skit, ont i halsen o inget kul alls. Sen blev det bara slapp framför tv på kvällen.

j0432656

Så o nu e vi på idag den 25 augusti o då har jag inte gjort såååå jätte mycket, bara fixat med håret hela dagen. Man har ju blivit brunett igen nu, o riktigt snyggt blev det nog, tror jag. Jag har inte riktigt vant mig ännu, Ch o min kära mor tycker det e jätte snyggt men jag vet inte riktigt ännu, jag tror nog att jag tycker att jag ser gamal ut, men men jag kan ju ha fel.j0432578

I alla fall så ska jag snart hoppa in i duschen o sen e det natti natt för våran del, tror jag. Vi får väl se. I alla fall så fick jag ett mail i dag som jag blev väldigt glad över, så jag hoppas på det bästa när det gäller det.

Jag får väl ta o skärpa mig med bloggandet vet har ju e här hemma som tycker att jag bloggar för lite o det e ju faktiskt rätt, så det får i alla fall bli var annan dag nu om det finns möjlighet till det.

Ja ja nu har jag inte tid mer o pallar inte sitta här o skriva mer, ha en nice natt……

Poss Haj…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.