Blandat

Imorgon…

j0433845Jaha då börjas det i morgon då, kuren. O det ska bli riktigt roligt o se hur det hela kommer att gå. I dag har jag inte ätigt mycket alls bara för att jag inte ska känna mig såååååå jätte hungrig i morgon under dagen o sen resten av veckan. Men visst kommer det att bli tufft, men oxo kul o gära det ihop med Ch.

För er som inte vet alls vad jag ska göra e det så här att jag o Ch ska gå på en 3-4 veckors kur där vi bara tar pulver diet o vatten, INGET annat. I detta pulver så finns ALLT vad man behöver för att klara sig, man ligger alltså på en svält gräns hela tiden. Men man får bara äta dessa pulver/shakar o inget annat. Om du bara tar en minsta liten klunk mjölk eller jos eller bara en liten bit annan mat så börjar kroppen bränna på musklerna i stället för fettet, så bra uträknat e det.

appel

Detta står på deras sida :

Det ska vara lätt och effektivt att nå sin målvikt – och att hålla den! Med xtravaganza får du ett helhetsgrepp på viktminskning, där fokus ligger på att förändra beteendet i grunden och skapa nya rutiner för ett nytt liv. Med hjälp av programmens fyra ledstjärnor – mental träning, mental näring, god energi och rörelseglädje – kommer du att nå målet.

Vill du veta mer så kommer du till deras sida här!

Så nu vet ni det. Denna dagen för mig har inte varit något speciellt, har bara tagit det attans lugnt o slappat. Varit hos mina päron o lämnat flyttkartonger som min kära bror ska låna, o sen varit o köpt slingmedel så jag kan få min lugg riktigt blond igen. Sen bara myst med min älskling i soffan.

JO jag  har oxo sett filmen ”Wall.e”  Disney o Pixars film från 2008, fååååååå söt den filmen var, den fick en verkligen o tänka efter. Att man ska verkligen ta hand om den jorden vi har o verkligen stanna upp o vara tacksam för att man har det så bra som man har det. Vara tacksam, tacksam för livet, o inte begrava sig i TV o dator….( ja jag känner mig litta träffad….hahaha )

walle11

I dag har även jag ringt på en annons om en liten ursöt valp. Vi ska jag bli med valpis, o det ska bara bli sååååååååååå kuligt, jag längtar som bara den. Det kommer nog att bli en schäfer o fy tusan så söta dom e när dom e små………..Nawwwwww…….I alla fall så den jag ringde på i dag finns fortfarande kvar o vi har bestämt att vi ska köra o kolla på den på onsdag o det ska bli sååååååååå kul.

Jag har ju aldrig skaffat en hund eller något djur alls med någon o det ska verkligen bli kul o ha en vovve med min älskade Ch, älskar verkligen denna mannen av hela mitt hjärt, hela min själ o hela mitt allt. Han e sååååå otroligt bra för mig o han får mig o må så makalöst bra, o han finns verkligen där för mig o det känns så himla underbart. HAN E BARA BÄST!

Nä nu ska jag nog ta o slänga mig i soffan o försöka bli litta trött, min pluttis har redan lagt sig men han ska ju oxo jobba i morgon så han ligger redan i sängen o sussar.

Ha det bäst o Natti natt natt…….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.