Blandat

Ingen lust…

Har inte riktigt lust o blogga just nu, får väl se vad o när det blir igen. Helgen har i alla fall varit bra o så. Det har blivit mycket Fringe just nu. O ni som inte vet vad det kan ju klicka på bilden här nedan så kommer ni till hemsidan på Fox.

fringe_ink_aith

I alla fall så ska jag diska nu o sen ska jag till Willys o handla litta o sen o sola, vill verkligen inte tappa min färg just nu. Sen ska jag en runda till mina kära päron i kväll o lämna en mascara som jag sen ska ut o fixa till min mor.

Så nu vet ni vad jag hittar på i dag. Hoppas ni får en nice dag o vecka, får se när jag skriver igen, det verkar ju ändå inte som om att det e någon alls som läser så ser inte så mycket mening med det.

Ha det!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.