Blandat

Smått förkyld….

feber

Sov nästan hela dagen i går o mådde inte alls bra hade ont i halsen o mådde riktigt illa nästan heka dagen o kvällen. Så det blev sängläge nästan hela dagen. I dag e det väl litta bättre tack o lov, har fortfarande lite ont i halsen o känner mig så där men det känns lite bättre, men sen så sov jag oxo nästan 12 timmar i natt. Så jag tog nog igen det jag missat i sömn i helgen o så.

Men i går blev jag riktigt om händertagen, sååååååå nice det var. Min älskling kom hem o lät mig sova o sen vid kl 18,30 så väckte han mig o gjorde omelett o stekt korv till mig o sen bara myste vi i soffan ett tag. Sen mådde jag ju illa igen så jag la mig i sängen o kollade tv o han lät mig vara hela kvällen. Jag e ju sån att när jag inte mår bra så drar jag mig undan o det var helt ok för hans del, HAN E BARA BÄST!!!!!!!

I dag e det o hämta nya bilen, det känns attans vemodigt att lämna min ”Le Frog” men den har ju gjort sitt nu. Vet inte om den blir såld vidare eller om den går i graven, det får vi väl se, men jag vet att jag kommer helt klart att sakna den absolut.angel

Sen måst jag ner på Af o få en lapp påskriven oxo idag, inget kul alls men vill man ha pengar så e det bara o göra det, o där har jag ju inte mycket till val. Men snart så kanske jag börjar jobba o då slipper jag allt sånd…..Hoppas , hoppas , hoppas…..

Nu har jag inte tid till detta mera, ha en bra dag så kanske det blir ett inlägg till i kväll, vi får väl se…

Poss Haj…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.