Blandat

Attila af Kiaby…

Nawwwww säger jag bara, kan inte säga något annat. Har precis kommit hem från Fjällkinge med min underbara Ch. Vi har varit o kollat på valp där. O innan vi körde så har vi pratat om det o då har vi kommit fram till att det ska vara en stor valp, en som e dominant o inte alls rädd av sig.

När vi väl kommer dit så vad e det precis som e kvar, jo en sådan valp som vi vill ha. Dom som fött upp dom var jätte bra o visade stam tavlor o annat som varviktigt. Jag hade ju inte alls kunnat tänka mig att det skulle bli så hära fort. Trodde att vi skulle få åka runder i veckor o kolla valpar tills vi hittade någon som känndes rätt, o vad händer?  Det känns så himla rätt direkt, helt djävla underbart.

Så på vägen hem var vi tvungna o hitta på ett namn som vi tyckte passa7782745996 eftersom dom ska besiktigas imorgon o då kommer namnen att skrivas in i stam tavlan, för naturligt vis så e han renrasig. Vi hade det såååå himla svårt o komma på ett namn men till slut blev det Attila eller Atte, tror att det kommer passa honom, annars kan man ju byta det.  Han e så fin o så vild o så underbart nyfiken på ALLT! Det ska blir så kul o hämta hem honom på söndag eller måndag, det beror ju på när Ch kommer hem från det han ska på i helgen…..( hoppas han kommer på lördag kväll….hihihi )

Ja så i alla fall så ska VI SKAFFA VOVVE, det ska bli såååååååå  himla kuligt, o jag längtar så tills vi får hem honom. Jo vet att det e mycket jobb men det e det minsann värt, jag har kännt en sådan saknad efter ett littet djur o ta hand om så det ska bli så underbart.

Men klart liten blir han ju inte det e ju dock en schäfer men en renrasig o kanon fin sådan, ni skulle bara se hans far, vilken hund, otroligt vacker o jätte bar sinne.

Nä nu pallar jag inte skriva mer, det kommer blider på den lilla krabaten senare jag var ju dum nog att inte ta kameran o ta bilder när vi väl var där.

Haj baj baj…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.