Blandat

Trist…

CB049584Ja vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, men e väl litta uttråkad just nu. Kollade på tv innan, men bland det absolut värsta jag vet är när den man kollar med ligger o sover/snarkar bervid, tycker det e så otroligt tråkigt o blir irriterad på det, inte alls kul. Så jag satte mig vid datan i stället o kollade runder litta. Bättre o gå o låta bli att bli irriterad än att bli irriterad, eller hur?!?…

Har kollat upp lite det med valp kurs, men fy tusan så dyrt det e 10 ggr 1200:- eller så kan man köra till Ängelholm o då e det bar 600:- men då måste man ju tänka på bensinen oxo, vet fan inte hur jag ska göra faktiskt. Ska nog ringa Brukshundsklubben här i Hbg oxo o kolla med dom.

O idag så var jag o Atte uppe på Framtid o kollade efter hundböcker o mjukis djur, så det blev att man kom hem med litta granna. Men ska ha en stor burk oxo tänkte jag så det blir nog allt en liten runda upp på måndag oxo, tror jag, får väl se.

Annars går det riktigt bra med honom faktiskt, nästan rumsren e han nu, nästan o det har inte ens tagit en vecka, inte illa tycker jag faktiskt. Men sen har jag ju inte så jätte mycket koll heller. Men duktig e han, han har redan börjat lära sig saker, o jag trodde inte att det skulle gå så himla fort, men det e bara såååååååå mysigt.j0387558

Nu e det snart tid o går ut med honom en sista runda i kväll innan det e dax  o nanna. Så det e nog tid o avsluta detta lilla inlägg o om ni undrar så går det rätt ok med dieten, men visst e det jobbigt. Håller den så som jag ska men tar en liten bit banan när det blir allt för jobbigt. Har dock inte mätt mig ännu men ska nog ta o göra det i morgon o se hur pass det har hjälpt, OM det nu har hjälpt.

Nä nu e det snart dax, hoppas ni sover gotti gott gott, om det nu e någon överhuvudtaget läser denna bloggen……

Natteli natt natt!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.