Blandat

Lite nytt…

rosabandet_1191860621_50011Så nu så ser det lite bättre ut i alla fall, som ni ser. Blev kanske inte så jätte bra men det funkar i alla fall, kommer nog göra om headerna senare i kväll kanske men får väl se.

Som ni ser så e det Rosa Bandet som gäller nu, det e ju oktober o jag stödjer vekligen all den forskningen. Ska köpa mig ett rosa band i morgon som jag brukar varje år, det e det minsta man kan göra tycker jag.

Sitter just nu o dricker en go kopp kaffe o funderar på hur jag ska ta tag i balkongen nu i dag, det bara måste ju göras ju, det e verkligen tid o packa in alla sommar möbler o göra den fin o ren för kommande vinter.

Så nu e det verkligen höst. Det e många som inte alls gillar hösten o jag vet inte riktigt om jag kan säga att jag tillhör en av dom. I nte i dag i alla fall, det e strålande sol ute o jag ska snart ge mig ut med min lille älskling som ligger o nannar i vardagsrummet. Sen kommer min STORA älskling snart hem o då ska vi köra o titta på mat skålar till den lille älsklingen….hihihihi.

Jag fattar inte det riktigt men jag saknar fan min Ch när han e iväg o jobbar, fattar inte det alls, det känns konstigt, men på ett så himla bar sätt, ett sätt som inte alls går o förklara, han e verkligen den rätta för mig, o jag älskar honom så otroligt mycket att det nästan e jobbigt i bland.

Måste ta o fixa till lite här i lägenheten oxo idag, har blivit lite rörigt men det gör jag på mindre än en timme så det e rätt snabbt fixat. Som jag sa innan så e det strålande sol ute men det blåser, ska nog ta med mig kameran ut o ta lite bilder när jag o Atte leker, han e bara sååååååååå go, världens finaste vovve e det verkligen. O dessutom behöver jag lite höst bilder nu till bloggenCB108220 här, e ju lite kasst med bilder ju…hmmm…

Ja ja nu ska jag snabbt dricka upp mitt kaffe o sen e det en runda med den lille älsklingen o sen e det o ta itu med balkongen, ska faktiskt bli sköt o få ordning där ute, nu e man ju inte där så mycket mer så den ska allt bli höst fin nu.

Kanske kimmer det ett inlägg till senare, vem vet…..

Haj Baj!!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.