Blandat

Trist väder…..

regn-pol-06-08-16

Fy vad tråkigt väder det e idag, bara regn, regn, regn o gråt o kallt, inte ett dugg kul. Ska iväg till Af vid kl 15 tror jag, det e väl minst folk där då o detta e nog sista ggr jag kommer behöva gå dit i detta ärendet, tack o lov, snart e det ändringar på g här!

 Men innan dess kommer det inte hända något speciellt här, har ont i tänderna i dag med, men det var ju väntat o då har man ju inte speciellt lust till något alls. Sen e det valpkursen i kväll, ska bli kul, får väl göra läxan en ggr till i dag, så den sitter. Nä nu e det snart dax att behöva ta tabletter igen, e sååååååå trött på detta nu. Men jag ska se om det blir bättre nu i veckan, hoppas det i alla fall.

Nu ska jag diska o har inte tid eller lust o sitta här mera….

Baj baj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.