Blandat

Ullared…

j0399085Vi åkte ju till Ullared i går, efter vi hade varit ett par ärenden här i stan. Bland annat hittade jag ett par fin fina skor som jag kan ha i vinter när jag sk ut o gå med min lilla älskling, det ommer bild på dom senare, hittade ingen på nätet. I alla fall så kom vi iväg efter att vi lämnat vår lille ”son” till Ch´s bror o fru, dom mötte oss på Väla där vi tog en liten fika innan vi körde.

Visst det var jätte gott men PLAST BESTIK!!!!! Snacka om att det drog ner på den goda smaken, min Ch tyckte det i alla fall för det var han som använde dom, jag åt med händerna. O hur lät det nu då….hahahahaha…. Jo det var faktiskt toast som vi år o jag tog en jos till o han tod svart kaffe, han e ju man ju…..*fniss* Detta var på det nya cafet På Bergs……alltså gamla Roberts…

I alla fall så kom vi från stan vid ca kl 12.45 o var framme vid ca kl 14.oo eller något sånt. Vi hade varit där tidigare om min älskling inte hade missat avfarten på motorvägen….hihihihih…..men det var kansle ca 15 min vi pratar om, så det e inget o nämna, men jaga bara måste göra det ändå nu här…..hihihihihi.

O snacka om det var folk där, helt djävla otroligt, vi fick till o med stå i kö bara att för att få komma in i varuhuset, det e fan sjukt. O sen var det så mycket folk o dom e ju bara så dumma i huvet ju. Dom ställer sin vagn mitt i gången, o det finna hur mycket människor som helst runt omkring, o sen bara går dom o lämnar vagnen, helt djävla otroligt e det.

gekas-ullared

Att man kan vara så himla iq befriad det trodde jag fan inte. Sen e det ju tonvis med folk som köper kläder där uppe. Jag köpte ett enda plagg o det var en rosa rutig pjamas, o den kommer bara min älskling se, ingen annan. Jag tycket faktiskt att det e lite skämmigt att handla kläder där uppe, för det ser verkligen billigt ut, o man vill ju inte gå på stan o tänka att så nu ser dom att jag har handlat på Ullared för jag har inte råd till annat.

Visst e det bra för dom som inte har till andra kläder än dom, men ändå. Hellre ger jag lite mera o får kvallite o inte kvantitet…….Hoppas nu ingen tar illa vid sig fölr det e absolut inte meningen, detta e bara vad JAG tycker.Christmas ornaments

I alla fall så hittade vi lite julsaker men inte så jätte mycket, o sen blev det krämer o deo o lite annat smått o gott. Men visst var det mycket folk o gissa om vårat tålamod verkligen prövades……hahahahaha…..men vi hade det kul o mysigt ändå. Men åka upp där en lördag när det varit löning gör jag INTE MER!

På vägen hem så stannade vi till i Perstorp o hämtade vår lilla Atte, han hade varit sååååå jätte duktig o skött sig så kanon bra, o jag saknade faktiskt honom riktigt mycket, han e ju bara sååååå underbar ju. Sen innan vi körde hem så svände vi inom City Gross i Hyllinge för att köpa bröd o smör o lite julgrejor till, o nu har vi snart så det räcker till allt. I alla fall så har vi så vi kan få en kanon fin gran o rätt så mycket pynt oxo, men några tomtar till behövs det nog……

Nu ska jag ta o fortsätta här hemma o få ordning o snart e tvätten oxo klar, så jag har inte tid o sitta här mera. Sen ska vi hem till mina pärom o glögga litta i dag, det e ju faktiskt fars i dag ju.

Ha det bäst!!!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.