Blandat

Gooooodis…

Skulle bara skriva ett litet inlägg om Appeltinin, sååååååååååååå god den var….Åhhhhh. Så nu vet ni det o jag ska faktiskt gå o lägga mig snart. Helt otroligt klockan e 22.45 nu o jag e mega trött.

Ja ja men ni får ha en bra natt, en annan får ju lägga sig själv i natt igen i en allt för stor säng…….*snyft*….Men han kommer nog på torsdag så det hoppas jag verkligen på. Detta är faktiskt första helgen vi e ifrån varandra på 10 månade o det känns inte alls kul…..Men nu ska jag hoppa tillbara till soffan o en lite Appeltint till o sen e det natti natt för min del…..

Natti natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.