Blandat

Hatar snö!!!!!

Gud så himla trött jag e på denna fu**ing snön nu. O nu snöar det fan IGEN, o inte nog med det det e snöstorm! Jag e bara så trött på att det e kallt o ruggit, jag vill ha vår NU!!!!!!! men jag kan ju i alla fall trösta mig med att det e fler än jag som känner att dom e trötta på snön o denna LÅÅÅÅÅÅÅNGA vintern. O vi ska ju inte prata om hur min älskade Kent tycker o känner för vintern. Han har nu i snart 2 veckor plumsat runder i ca 15 – 20 MINUS varje dag o frösit dagarna i ända, det e inte komstigt om han blir mega sjuk nu när han kommer hem O DET GÖR HAN IMORGON!!!!!!!

Gissa om jag e glad för det, jag bara hatar att vara utan honom o speciellt att sova själv det bara HATAR JAG! O det e mega konstigt för förr tyckte jag inte ens om att sova med någon o nu har jag svårt o sova själv, men det e väl för det e så rätt som det är mellan oss, tack o lov. O sen så hade vi ju inte tagit det beslutet vi nu tagit om vi inte var säkra på varandra. Så från o med torsdag så e det o prova o se om det går……..o tänk om det blir något, såååååå hilma häftigt!!!!

Ja ja men nu undrar ni säkert vad jag menar, men det får ni reda på när o OM det händer! Så det så. Nu har jag inte en aning om vad tusan jag ska skriva, hmm…………… Vad händer annars då, nja jo har fixat så att telefonen flyttas den 10 mars o så kanske kan vi får nyklarna till huset den 26 febsuari, hoppas verkligen det, det hade varit såååå underbart. Sen ska vi ta o åka ut till ColourRama nu i helgen o kolla ut färg o tapeter till nya huset, o det ska bli sååååååå mega kul o kolla på sånt med min Kent. För detta kommer verkligen bli VÅRAT HUS o det känns så underbart att jag inte ens kan sätta ord på det…..

Nä får se om det blir något mera inlägg här sen i kväll, ska ju ta o fixa till hemma o måste en liten runda till Apoteket o Systemet efter jobb så vi får se om jag har ORK o skriva i kväll. Jag sov ju så mega dåligt i natt så jag kommer säkert vara AS trött. Ni får ha det bäst, ni som nu läser o ni andra skiter jag faktiskt i…hihihih

Haj Baj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.