Blandat

Allt ordnar sig…

Det gör ju faktiskt det, allt ordnar sig. Visst man ska absolut inte ta något som helst för givet o inget e skrivit i sten, inte för mig i alla fall.

Om det ordnar sig så blir ingen gladare än jag för jag vill inget hellre, men jag tar inte heller något som helst förgivet. allt kan förändras på bara några sekunder, så man ska vara rädd om det man har o värna om det.

Ni som just nu inte fattar något som helst , kan jag bara säga att ni kommer nog inte att fatta det heller, men men man kan inte förstå allt här i livet ju. Men åter till det som alla kan fatta, om ni bara visste vad mycket fint jag fck igår av min älskade man.

Jag fick det otroligt vackra halsbandet som jag hade sett på näten med mitt namna ingraverat i ena ringen o Kent i den andra, det e sååååååå otroligt fint o jag e bara så jätte glad för det.

Inte nog med det så fick jag på våran ett års dag ett Thomas Sabo armband med en ängla vinge i, jag som bara ÄLSKAR änglavingar, dom e så vackra, speciellt i silver.O som det inte räckte igår fick jag även fotlänken i Thomas Sabo, han e inte klock. Jo det e han men han e så otroligt snäll o underbar så det e knappt sant. Jag älskar verkligen denna mannen av hela mitt hjärta o hela min själ.

Så bra som jag har det nu, känslomässigt, arbetsmässigt o faktiskt på ALLA plan så underbart bra har jag aldrig i hela mitt liv haft det. jag mår bara så otroligt bra just nu! Det e nästan så att man skämms ju, hihihihhi. Men ändå inte för att jag inte e värd att må bra o ha det bra, för det har jag. All den skiten jag har gått igenom o så dåligt har mått i många år, o sen den idioten ag var gift med innan, herre gud att jag bara stod ut. Nu när jag vet hur bra jag kan ha det.

Jag ÄLSKAR Kent Karlsson av hela mitt hjärta o hela min själ!!!

Nä nu ska jag nog ta o ut o jobba litta för har ju egentligen inte riktigt tid o sitta här o skriva, men badet tar ju den tiden det tar o det jag har i nu tar ändå ca 40 min så jag har ju faktiskt tid då…..

Imorgon fick jag för mig att vi skulle få internet men nopp det e ju inte den 25 mars då utan det e ju på torsdag så då blir det ju ine förrän då ju. Ja ja men här ser ni den fina vingen jag fick av min älskade man när vi hade 1 år nu den 20 mars, han e det bästa som någonsin hänt mig o jag vill ALDRIG vara utan honom. Nä nu bara måste jag ta o sluta, kanske det blir ett litet inlägg sen, kankse, kanske , kanske….

Poss haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.