Blandat

Blöt onsdag…

Usch vad det regnar idag, inte ett dugg kul alls, bara grått o trist e det. Men imorgon e det bara att jobba halv dag o det e bara sååååååååå nice, om det inte e så att jag behöver jobba mer, för då får man ju fixa det.

Jag har i alla fall ett möte på Friskvårdshuset kl 13 o sen kan man ju köra tillbaka till jobb om det behövs, vilket jag inte hoppas att det gör.

Ringde i alla fall min tandläkare i dag igen o frågade om varför jag hade så ont i tanden bakom den som inte finns där mer. Sköterskan sa att det var för att jag just dargit ut en tand, och för att tanden var stor, det var en stor operation som hon sa. Så jag kommer nog ha ont i ca 14 dagar till trodde hon, så då får jag ju ha det då.

Ta tabletter o bara se glad ut, inget annat o göra, men det klarar jag. Det e inte lika ont som innan utan det mer kryper på något konstigt sätt o spänner, men det e ju när käk benet läker, inte mycket o göra faktiskt.

Senare idag så blir det att åka till ”sunk lägenheten” o ha det riktigta slut, slut besiktningen, hoppas bara att städarna nu gjort riktigt rent. I går så när jag var o öppnade för dom så var där en tant, utlänning ( sorry ) men hon glodde på mig som om att hon inte fattade vad jag sa eller så var det något annat, glodde som fan gjorde hon i alla fall.

Det var så att när jag kom ner i bilen så kollade jag mig i speglen så dt inte var att jag hade något i ansiktet, konstig tant. Hoppas bara att jag kan lämna nyklarna idag så vi sedan e kvitt den, det hade varit så underbart!!!

Men som tur var så var där 2 yngre tjejer oxo som fattade vad jag sa o dom tog tag i det som skulle fixas, direkt, kanon skönt. Speciellt skönt e det att slippa att behöva städa själv, jag rekomenderar verkligen er som ska flytta eller har det i framtiden, anlita en städfirma, det e absolut värt pengarna, lovar!!!!

Till en HELT annan sak nu, fy vad jag hatar pengar just nu! Hatar dom bara för att dom aldrig räcker till, just nu e jag bara sååååååååååå fattig o April månad har inte ens börjat. Ja ja man ska väl vara glad att dom räcker till det viktigt, räkningar o hyra, men det e ändå pissigt att man bara ha micro lite kvar redan nu.

Får väl se om jag har råd o gå på den dära pulver dieten eller inte, så som det ser ut nu så kommer jag INTE att göra det, kanske till o med får vara snäll o ta bussen till jobb för att jag inte har pengar till bensin, sunkigt värre, ja ja det kanske ordnar sig, vi får väl se.

Just nu mår jag inte så jätte ok, känner att jag e ur balans just nu, men det e kanske har med pengarna o göra. Vet inte o kanske oxo vädret, det e ju bara såååååå regnigt o jag e ju en mega väder människa så kanske e det det som påverkar mig oxo. Vet inte alls men kul e det i alla fall inte att må o känna så här…HATAR DET!!!

Nu har jag äntligen kommit hem från att ha varit o lämnat nyklarna o GUD så skönt det e!! Nu e det bara det sista som vi ska betala o sen e vi HELT fria ifrån Sunklunda….( Närlunda )

Vet inte riktigt om jag skriver meridag, e rätt trött o har litta ont i tanden så får se om det blir något mer sen. För nu ska jag ta mig ett glas mjölk o sätta mig på altanen o kolla i ELLE o bara mysa tills min älskade kommer hem, vilket e nog rätt snart. Ni får ha det bäst…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.