Blandat

Litta seg e man…

Men ändå mår jag bara såååååå otroligt bra, vet inte riktigt hur det går ihop men underbart e det i alla fall. Jag tor nog att min älskade Kent har med det hela o göra faktiskt. Han får mig o må så otroligt bra o jag märker mer o mer hur han nu slappnar av för att det värsta med flytten e över.

Men visst har vi litta o ta från gamla ändå, men det kommer ju. Min älskade far ska hjläpa honom med det i denna eller nästa vecka. Det e så otroligt mysigt o skönt att Kent o min far går så bra ihop som dom gör.

Speciellt när det annars har varit så att INGEN har varit god nog åt lilla mig i min fars ögon, men Kent e mer än godkännd, det bara vet jag o det e helt otroligt underbart, ja jag vet jag tjatar….hiihihi…men det e underbart skönt helt enkelt.

Just nu o en eller två dagar bakåt i tiden så har jag haft SJUKT torra läppar, näsrtna så det gjort riktigt smärtsamt ont. Känns som om dom har varit så torra att dom nästan skulle trilla av, o jag bara HATAR det. Så nu sedan det var riktigt hemskt torrt så ca 10-12 ggr om dagen så smörjer jag på ”Vera Lip Conditioner” bara för att slippa ha ont.

Jag känner mig för F-N som en av ”Svenska hollywood fruarna” med hennes läppstift, men med mig så gör det verkligen ont om jag inte får på det……….Men jag kan verkligen rekommendera detta serat eller vad man nu kallar det, nu känns det nästa riktigt bra, för utom när Kent e o pussar på en o tar mer än hälften av det jag smetat på……*asg*….

Jag bara vet att jag mår så otroligt bra just nu o det är så otroligt mycket tackvare min älskade, underbara, blivande Kent. Han får mig o må bra o han ger mig verkligen ALLT jag behöver, jag skulle inte kunna andas utan honom. Nu har vi oxo äntligen fått en underbart hus ihop o jag bara vet att vi kommer att stor trivas där ute o gissa om det ska grillas i sommar…..OJ OJ OJ! Jag tror nog att till början med så kommer det nästan grillas varje dag faktiskt, för det e just så mycket som vi har saknat att själva kunna grilla.

Sen så känns det så otroligt skönt att nu kan vi ÄNTLIGEN bjuda hem våra vänner på en riktigt middag/grillning, i alla fall dom som förtjänar det………*säger inget så har jag inget sagt*…..Just nu så sitter jag här på jobb o drömmer mig bort o tänker på grillning, marinader, gott vin, god mat o underbara vänner. För just så kommer min kommande sommar att bli o gissa om jag längtar tills det blir varmare då….

Jag får ju ta o passa på o blogga nu när jag e på jobbet, för som ni säkert läste i förra inlägget så har vi inget nät alls hemma o det e as jobbigt. Till råga på allt så när vi kom hem igår så hade vi fan inte ens något vardagsrumm heller…..*ggrrrrr*……för målaren ringde ju mig i söndags o frågade om han kunde komma redan denna veckan, för hon eller den som var föra ossi kön kunde han inte få tag i. Självklart sa ju jag, för ju snabbare det blir tapetserat ju snabbare så blir det att sätta ordning sakrena o få fint ju!

Så igår när vi kom hem så låg det plast över alla möblerna o tv:n i vardagsrummet o inget ljus alls. Sen håller han på med lilla rummet, blivande ”röda rummet”,  där uppe o där såg ut. Tapeterna låg längs golvet o det såg hemskt ut. Så jag fick koppla in den lilla tv:n i sovrummet så vi hade något o kolla på.

Men han får nog dom två rummen klara idag o sen ska han väl börja på det tredje imorgon, hoppas jag. I alla fall så vi kan få ordning där tills helgen, hoppas jag i alla fall. Ska bli attans kul o se hur långt han kommit i dag …..

Nu när jag sitter här vid datan så ser jag ut att det börjar ljusna rätt ordentligt, skönt e det. Det har varit rätt så mörkt o mulet innan idag, eller så e det kanske för jag e litta trött som jag tycker det, ingen aning. Men i dag så ska jag i alla fall byta mina klor när jag kommer hem, om det går.

Skulle ju ha gjort det i går men det gick ju inte för jag vill ju sitta vid tv:n o göra det, blir inte så långtråkigt då. För har man pysslat med naglar i 25 år som jag gjort så e man litta trött på det ibland, tro mig…..

Nu ska jag snart ut o ta badet o sen e det nog litta kaffe som gäller i dag med, om inte mjölken e för gammal, jag glömde ju ta med den jag köpte igår som jag SKULLE ha haft med mig.. Ni får ha det bästis….

Poss poss!

P.s : Oj det blev mycket idag…..hihihihiih

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.