Blandat

Sista gången…

I dag när jag körde till jobb i soluppgången, så slog det mig, aatt det e ju faktiskt sista gången jag kör just denna vägen till jobb. FÖR IMORGON SÅ FLYTTAR VI!!! Det ska bara bli såååååååååååååååååååååååååå underbart att komma bort från stan o ut på landet o lugnet, slippa störiga o högljuda grannar o få tyst o lugnt omkring sig. Det går bara inte o beskriva så skönt det kommer att bli. Vi kommer kunna grilla NÄR VI VILL! o där vi har sovrummet, på övervången., är på gavlen av huset, så jag kan skrika så mycket jag vill……..HAHAHAHAAH…..

Men bara det att få två våningar kommer ju bara bli så underbart o två toaletter oxo, snacka om lyx, en med dusch o en med badkar…UNDERBART! Vet dock kanske inte riktigt vad vi ska ha det sista rummet till, för det e ju faktiskt en 4:a som vi flyttar till, men vi har ju våra ideer….*blink*….Det ska bli så kul o får inreda hela hemmet själv o med min älskade förståss o får det som VI VILL.

Sovrummet är redan klart i mitt huvud o det e ju faktiskt redan dom andra rummen oxo, vi får bara se hur det blir i verkligheten när möbler o gardiner o så e på plats hur det ser ut. För det kan ju se bra ut i huvet o sen iIRL så blev det inte alls bra, ja ja det återstår o se det!

Jaha o vad ska man göra i dag då efter jobb?…..Hmmmm…. Som om att jag har något val eller så, nopps. Det blir att packa o fixa till det allra sista inför flytten imorgon, gänget kommer redan kl 9.30 på morgonen så vi lär väl komma igång vid kl 10.00. Sen vad mer som ska fixas idag e ju att lilla Atte ska åka hem till farmor o farfar så han inte blir allt för stirrig o stressad i morgon, gillar inte vara utan honom men detta e bäst så ju.

Igår fick vi en hel del gjort faktiskt. Min kära mor hjälpte mig o fixa  o sortera o min kära far hjälpte Kent o bära säckar o lådor o slänga en massa, så det börjar kännas rätt bra nu, det börjar synas att vi kommer någon vart o det börjar kännas att vi verkligen flyttar. Så underbart det e att vi äntligen har fått något som e VÅRAT! För i denna lägenhetan vi bor nu, bodde jag ju med min CP man ett tag innan jag slängde ut honom.

Så det känns verklgen så djävla bra att jag o Kent får ett hus som är VÅRT o bara vårt. Vi får skapa egna minnen o det blir ju VÅRAT! Ja jag vet att jag tjatar o upprepar mig ….men jag tycker bara att detta e så underbart kul o bra så det e knappt sant. Det kännn som om att jag drömmer, faktiskt så gör det det, detta känns som en dröm.

Jag glömmer aldrig då är vi körde ut o skulle kolla huset, när vi väl hade satt upp oss på att vi var intresserade. Då trodde vi att det var ett av dom som ligger i mitten o jag VET så väl att jag tänkte att, tänk om det hade varit det fina på gavlen med den fina trädgården, såååååååå underbart det hade varit. Sen när jag sen väl blev kallad o skulle få se huset, SÅ VAR DET JUST DET! Så gissa om jag e lycklig nu, jag tror inte riktigta tt jag har fattat det riktigt ännu, vi ska få bo i det fina huset på gavlen……OTROLIGT!

Så som sagt idag så blir det attfixa till inför imorgon o sen e det ”Let´s dance” i kväll o ”Stargate Universe” o det ska jag bara inte missa, men får nog spela in det kanske, vi får väl se vad ni hinner. Ja ja men nu får jag nog ta o ut o jobba, han en massa o göra o sen slutar jag ju till middag, för det e ju fredag…..TJOOOOOHHOOOOOO!

Ni får ha en underbar helg, min vet jag kommer bli attans rörig så jag får se om jag bloggar litta i helgen, har ju en massa annat o fixa o så i…..Ha det bäst!

Poss haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.