Hälsa

Tvivlar…

Ja det gör jag faktiskt, jag tvivar på om jag e rätt person på detta jobbet. Idag e ingen bra dag alls allt går emot mig, det hela började i natt. Då vaknade jag kl 03.30 av att behöva gå på toa o sen hade jag även tanvärk IGEN! Ner o ta tabletter för att kunna försöka få sova mer, men NOPPS!  

Det var ju inte så jätte länge sedan jag hade riktigt mega ont o gick till tandläkaren. Då sa han att det var minssan inte konstigt att jag hade ont, en fyllning hade spruckigt o det hade blivit hål ner i nerven så det var inte alls konstigt att jag hade ont då.

Nu e jag rädd att det kanske e samma sak nu, VILL INTE DET! jag bara HATAR att gå till tandläkaren ju o sen så blev tandsköterska as sur på mig sist när jag fick ringa o avbeställa min tid för att jag hade urinvägsinfektion, det hade hon inte minsta lilla förståelse för alls…..kärring e vad hon e!!!!!

Så jag e bara så otroligt trött i dag o mår PISS o har alldeles för mycket o göra oxo just nu på jobb så det känns inte alls bra, blir nog att jobba över i helgen, eller snarare så kommer jag inte kunna ha någon helg verkar det som….. Sen så ringde en kund o var duktigt otrevlig när jag sa att jag inte hade möjlighet att göra om hans grejor till imorgon, jag har typ 5 kunder som redan väntar på sina grejor, hur fan vill han att jag skulle kunna klara ut det? Plus att han var attans otrevlig o utlänning oxo förståss…..*hmm*….e jag rasist eller…… Nä det har bara blivit för mycket av allt just nu.

O råga på allt så när vi kom hem igår så var jag ju helt inställd på att jag skulle fixa till min klor, men NOPP! Målaren hade bara målat taket i båda rummen, inte ett skit mer. Så det var bara att kolla på piss tv.n i sängen i stället, inget jag mår bra av alls faktiskt, den stjäl så otroligt mycket energi från mig……inte kul alls! jag blev bara såååååååååå besviken på målaren igår när vi kom hem för att han inte var färdig, jag var helt inställd på att det skulle vara klart, fy inte ett dugg kuligt.

Sen allt jag har här på jobb o fixa med, jag bara undrar om jag e rätt person på rätt plats, jag känner att min mage inte mår alls bra av denna stress, men nu kan det ju oxo vara så att jag känner som jag gör för att jag just inte ha fått sova inatt. jag vet det att om jag inte får sova så mår jag jätte dåligt o mitt psyke e bara så kasst o ömtåligt.

Just nu så känner jag bara för att sätta mig i ett hörn o bara gråta, gråta tills det inte går o andas mera, det e bara för mycket av allt just nu, inget känns kul eller bra. Nja jo lite, det känns bra att vi har ett underbart hus i Mörarp som bara e vårat, det e helt underbart. Men annars så mår o känner jag mest bara skit idag.

Tror inte jag e någon o ha o göra med idag, tur att min älskling inte e hos mig i dag utn han skruvar med sin lilla motorcyckel idag, på arbetstid. För hade han varit här så hade jag med all säkerhet bölat attans, tror jag ialla fall. Som sagt jag vet inte om jag e rätt för detta, jag e inte stark, inte speciellt teknisk ( tycker inte jag i alla fall ). Jag har visserligen lätt för att ta personer, när jag har fått sova, jag har ALDRIG jobbat i verkstad innan, så e jag verkligen rätt person på detta jobbet?

Men sen ska man ju oxo säga så här, vad skulle jag annars jobba med? Det e frågan det, någon jäkla lyxhustrus skulle jag inte vilja bli, inte enns om jag fick betalt. Fy tusan o gå hemma hela dagaran o inte tjäna några pengar själv, nä aldrig det inte! Så vad skulle jag då jobba med?

Nagelteknolog har jag ju provat o det e inget kul yrke alls, plus att nu så finns det för många, för många av dom som inte kan o dom förstör för oss som verkligen har utbildningen. Dansare/koreograf har jag ju oxo gjort, men det håller inte min, nu feta kropp till. Fy tusingen vad jag e positiv i dag då!!!!! Säljare var inte hellr något direjt för mig, inte när det gällde o sälja dåliga smycken i alla fall. Så vad skulle jag då ha gjort för utom det jag gör nu då!!!??!!?????

Jag har i alla fall konstaterat att denna dagen e ingen bar dag alls för mig, kanske det litta P.M.S jag har eller så e det helteknelt så att det e för att jag inte ha fårr sova ordentligt alls i natt. Jag verkligen hoppas på att det e för att jag inte fått sova o inget annat, hatar i alla fall att behöva må så här dåligt, inte alls kul!

Får se om jag bloggar mer i dag, kanske om jag mår litta bättre, för det hjälper verkligen att skriva av sig litta så det så. Sen fick jag ett fint mess från en mycket god vänn just nu, att jag skulle tänka positiva tankar när man har en sådan hära dag, o se fram emot det positiva stället, o hon har verkligen rätt i det. Tack Eva……

Nu ska jag ta miglitta o äta o försöka tänka litta positivi o få lite socker i mig så ska jag nog må lite bättre hoppas jag, bara 3,5 tim kavar på jobbet idag ju! Vet bara att om någon frågar hur det e idag så kommer jag att börja stört böla för att jag känner att någon bryr sig, så kasst mår jag!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.