Blandat

Glad Påsk!

Jag vill passa på att önska alla mina läsare, gamla o nya en riktigt glad påsk o hoppas att ni har det lika mysigt med att vara ledig som jag. Det e så sjukt skönt o vara såhära långledig, känner verkligen att jag behöver det.

Nu ska jag ta o kolla vad det e på tv o sen ska jag ta mig ett stort glas cola o sen bara mysa i soffam, UTAN min älskling, han e ju i Älmhult o jobbar denna helgen, men kommer igen i morgon, tack o lov. Tycker inte alls om att vara utan honom, men rädd behöver man ju inte vara precis, jag har ju en kanon bra vakt hund….mycket nice.

Känns skönt o kunna blogga hemifrån igen, här har jag ju ALLA mina bilder. Har haft mysigt besök här hemma ikväll, min lilla sötnos Eva o Rikard kom o hälsade på mig för att dels kolla huset o sen så bara snacka litta skit, såååååå jätte mysigt det var, verkligen. Det vara sååååå länge sedan vi träffades utanför hennes jobb, så det var vreklogen tid, men vi bara MÅSTE se till o göra det oftare, MÅSTE!!!! Dom e bara såååååå mega söta ihop o passar verkligen bar, lika enkla o mysiga bägge två….

Nä kolla tvplaneten.se nu o sen nero göra micro pop o kolla litta tv o sen i säng, ensam….*snyft*… Ha en bar natt för det ska jag försöka ha alldeles ensam……

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.