Blandat

Mys lördag…

I dag var det inte mycket alls som hände. Jag förstörde ju min rygg i går såfall-05_18770769 jag har riktigt ont. Men vi tog o körde till Jysk o sen skulle vi ut på Familia o skulle käka lite,tänkt vi skulle vara lite nyttiga o ta en potatis…. men nopp det var sååååå himla mycket folk så det var inte riktigt klokt, speciellt när där inte e mycket folk annars….*ggrrrrrrr*.I alla fall så tänkte vi att vi kör väl till Burger King i stället på väla, men lika mycket folk där. Så till slut blev det Burger King på Ättekulla, visst var där folk oxo men inte lika mycket, tack o lov.

Sen tog vi o körde hem till min bror, han o hans sambo har ju flyttat, så vi kollade deras lägenhet lite o så fick Attila träffa deras vovve Chicko, o det gick jätte bra, ännu en kompis har han där, kuligt. O vilken fin lägenhet, där e såååå himla fint, men dyr hyra attans.

Men eftersom det var så kasst väder o man bara blir trött av att vara ute, o dessutom så e det kallt så körde vi o hyrde 3 nya filmer o en massa godis, så det blev en himla mysig kväll ändå med mycket mys o godis….(vi mådde rätt illa efter det…hihi) Rätt så bra filmer faktiskt, vi såg bara två av dom ”Neverwas” o ”Franklyn” rätt så djupa men bra.

xl_godisDet e så himla mysigt att krypa upp i soffan med den man älskar o ha honom där o sin lilla vovve på golvet sovandes o bara mysa tills man blir grön i huvet…..o det blev vi lite ju…hiihih. Men göra det när det e kasst väder ute o kallt o blåsigt, det e bara såååååå nice.

Ha det…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.