Blandat

Närhet…

Det e verkligen något jag har saknat denna veckan, såååååå underbart det var när min älskade man kom hem igår. Visserligen så åkte han i söndags kväll men det e ju länge nog att vara borta tycker jag.

Jag e ju så van att ha honom hemma o nära mig. Så det var bara så nice att han kom hem i går.

Vi bara myste i soffan o sen tog vi oss en riktigt, riktigt nice dusch. Älskar denna mannen så det gör ont o i bland, men jag vet o känner att han känner samma för mig så det e bara sååååå underbart.

I går så var det första dagen av mitt nya liv eller mina nya vanor i alla fall. jag ska äta var 3.dje timme o äta frukt som mellis o verkligen hålla detta oxo, o sen nästa vecka bara MÅSTE jag komma i gång o börja träna.

I alla fall så käkade jag som jag skulle, frukost, mellis o lunch o sen mellis igen. O gud i himelen vilken energi jag hade under förmiddagen nu när jag äter som man ska, vilken skilnad det e, helt otroligt.

Just nu så siter jag o äter mitt mellis som e fruktsallad med lite turkisk yogurth o valnötter till det, såå underbart gott det e, o nyttig attans känner man sig oxo, sååå nice! jag e pigg o mår bara så bra, jag ska nog komma i balans snart för jag bara känner att det e såååååå på g.

Provade den nya cidern i går o herre min skapare så god den var. Jag har ju helt klart hittat mitt gift i sommar, helt otroligt god o den smakar inte alls sprit eller starkt även om den ligger på 4.7….. SWEEEEEET!

Hade jag haft pengar hade jag kört in om systemet o köpt ett gäng på vägen hem i dag, men men det får allt vänta tills slutet av månaden. Såg nu på nätet att det även finns päron…..JAG BARA DÖÖÖÖÖR!!!

Det som händer i dag e ju inte speciellt mycket, vi ska o handla när jag kommer hem o sen bara mysa. Kanske om kent har lust o ork så skulle jag vilja köra in till hundbadet på Örby ängar så Atte hade fått bqada., o kanske jag med, hade varit såååååå underbart, tror nog att vattnet e rätt uppvärmt nu.

Sen i helgen så e det ju Pokerrun i HBG o sen fest på kvällen, vi får väl se vad som händer o vad man känner för….o har lust med.

Ni får i alla fall ha en mega trevlig helg för jag tror inte att jag kommer att blogga något i helgen, men man vet ju aldrig ju. Sköt om er o njuuuuuuuuuuuuuuuuut!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.