Blandat

Semester o FESTIVAL!

Ja då har årets festival börjat….o andra dagen börjar ed regn o blåst! Lite trist eftersom vi ska ner en runda på stan i kväll,. Men mne det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder….så vi får väl se hur det blir o så.

I alla fall så har ni säkert märkt att jag inte blogga såååååå ofta, jag har ju semester o då känner jag att jag inte vill ha några som helst måsten, så då har jag inte det heller.

Just nu e kl 07.27 o jag e uppe, FRIVILLIGT! Helt sjukt e det, men vaknade av min älskades larm o har inte kunnat somna sen, men det blir nog att lägga sig ett tag till om en stunda om jag känner mig själv rätt.

Annrs i dag så ska jag o köpa min otroligt efterlängtade matta till vardags rummet, det blir den STOOOOOOOOOORA o jag e så lycklig för det att jag kanske till o med kommer att köra till IKEA så fort dom öppnat, får väl se hur pass trött jag e…..

Men i dag så ska den köpas i alla fall o det kan inte nog nämnas så glad jag e för det. Vi har inte haft en matta där sedan vi flyttade hit o det ser bara HEMSKT UT! Men i dag e det slut på det……YES!

Nä nu börjar tröttheten sätta in litta så jag tror nog jag ska krypa ner under täcket igen en liten stund o bara mys mysa……Ni får ha det bättre än bäst o så, så ses o höres vi, ialla fall en del av er….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.