Blandat

Jobb~Mys…

Ja det e det enda jag kan säga, MYS! för jag har fått jobba med min älskade i dag, HELA DAGEN!!! Det har verkligen varit mega mysigt, speciellt nu när han ska till klubben i kväll.

Han har i alla fall hjälpt mig jätte mycket i dag o fixat till o ordnat o donat hos mig o det e bara såååå mega nice när det händer något o det verkligen börjar hända något nu när den nya anläggningen ska i gång.

Annars har det ju inte hänt så jätte mycket precis, har bestämt med Cilla att vi ska på Erotik mässan i helgen o det ska bli as kul, aldrig varit på Ekebo ju, så det blir allt första gången.

Får väl se om jag kan hitta något sexigt i kläd väg, hade varit såååå nice, alltid kul med sexiga undeläder ju!

I kväll så ska jag bara ta det lugnt, kanske tvätta litta annarsr inte ett skit, e bara såååå mega trött. Kanske inte just nu men det kommer, det vet jag. Fick bara sova ca 2.30 timme i natt så fy tusan så svårt det var att gå upp i morse, o svårare kommer att bli att komma upp i morgon, det bara vet jag.

Men men nu så slutar jag snart o ska ta o byta om o sen köra hem o hinna pussa på min älskling innan han ska köra iväg. Ni får ha det gå mega bra för jag ska göra vad jag kan. O denna dagen verkar bli MYCKET bättre än gårdagen….

Sköt om er mina underbara vänner….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.