Blandat

18 mån…

I dag har jag o min älskade varit tillsammans i 18 månade, helt sjukt så fort tiden går.

Det känns inte som det e så länge för det har varit såååå underbart o allt har bara gått så fort.

Men det känns så underbart rätt o helt o fantastiskt så det kan inte vara bättre.

Jag trivs så bra att bo med honom o leva mitt liv tillsammans men honom, han e verkligen mitt livs kärlek o jag älskar denna mannen av hela mitt hjärta o hela min själ!

Han är mitt allt, min värld!!!! ( hur nördigt det än låter )

Annars i dag så händer inte så mycket precis, min älskling har lämnat mig o åkt till Stockholm o jobba ett par dagar. Jag hoppas att han kommer hem senast på onsdag  för jag tycker inte om när han inet e hemma hos mig, saknar hnom faktiskt redan, hur konstigt det än låter.

Kollade mailen i morse o såg att jag har fått min tid hos Sjuktandvården framflyttat för jag ska komma på smatal hos dom innan så jag ska vara där redan kl 09.15 i stället. USCH vad jag INTE ser fram emot detta. Men ändå ska det bli LIT skönt att få komma o få reda på varför jag har så ont  i käkarna o sen få fixat tanden jag har börjar få rotfylld.

Jag ska inte skriva mer om detta nu för jag mår dåligt bara jag tänker på det o vill då bara krypa ihop i ett hörn o gråta.

Så nu skular jag snart o det ska bli skönt o bara få komma hem o sjunka ner i soffan o mysa, måste dock bara bestämma vad tusan jag ska ha till middag, för det e ju såååå mega trist att äta själv. Det får nog bli köttbullar o mos eller något, enkelt o snabbt ska det gå i alla fall.

Ni får ha det så bar o sköt om er OM det nu e mer än min älskling som läser detta, hmm….Possen!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.