Blandat

NU har det vänt…

Ja det har det faktiskt, alltså veckan, vad trodde ni……hahahahaha

Skönt nu går vi åt helgen o det ska bara bli såååå mega skönt att få sova ut i helgen för det behöver jag verkligen.

Visserligen så får jag ju en liten sovmorgon i morgon men jag kan ju inte säga att jag ser fram till den. NOPp för jag ska ju till tandläkare imorgon på det nya stället o jag mår bara sååå megq a dåligt bara jag tänker på det.

Men dom e i alla fall experter på sånna som mig. Som har extrem tandläkar skräck så DET ska i alla fall bli bra. Kanske får jag gå till en psykolog så vi får det verkligen fast ställt att jag har så mycket skräck för det som jag har, men det kommer jag få info om i morgon när jag ska dit.

Så nog om det för jag mår så mega dåligt bara jag tänker på att jag ska ta mig dit imorgon.

Hmm vad händer i dag då….inte så mycket faktiskt, ska hem om min mor när jag kör hem o sen blir det raka vägen hem o bara ta det lugnt. Min älskling ska köra till Västervik i natt, redan kl 04 ska dom åka o sen kommer dom hem på torsdags kvällen igen….Tror nog inte att jag hade orkat en sådan sak, men han e ju van o OTROLIGT DUKTIG.

Vet faktiskt inte vad jag sk sriva mer nu så jag tror att jag tar o avslutar detta lilla inlägget.

Ni får ha det så jätte bra o sköt om er, o håll tummaran för mig i morgon när jag ska till…ja ni vet vad…

P.s : Får nog bli en ny layout här snart, det e ju höst o tycker allt att det behövs litta änding här…eller??!!??!?!?

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.