Blandat

Näs täppa o litta seg….

Gud i himmelen så segt det var att komma upp  i morse….Helt magiskt så trött jag var. Ändå sov jag rätt bra men jagbara kände när klockan ringde att jag verkligen inte ville gå upp.

Sån man vill att det ska p helgen när man e ledig…. Men nopp DÅ e man pigg som bara den redan kl 08.00 för då har man ju varit uppe tidigt hela veckan o e van…*grrr*….

Nää nog om detta nu, seg e jag i alla fall. Börjar bli litta täppt i näsna nu ,trist så på vägen hem blir det inom ett apotek o köpa Otrivin, man vill ju inte bli sämre ju. Hatar att vara förkyld o känna mig hängig, så jag gör ALLT för att slippa det.

Mys Måndag som vi införde i går blev kanon, sååååå mysigt det var. Men filmen var så där, gillade verkligen vändningen det gjorde i slutet, men det var nog oxo det bästa med den. Jag e ju inte så jätte glad på DiCappe så…ja helt ok var den i alla fall.

Vi får väl se vad det blir för film nästa vecka, någon som har förslag???

Annars så händer det inte mycket alls denna veckan. Kanske blir det över till Danmark, Greve i helgen på Mc fest, men vi får se hur älsklingen min känner sig.

Han e ju inte riktigt bra ännu, stackaren. Jag vill ju han han frisk, så han kan klara av både det ena o det andra. Speciellt det andra som jag just nu såååååååååååååååååååååååå mycket behöver!!!!

Tror nog att jag ska ta o fila ner klorna litta i kväll o dekorera dom med något snyggt så man e snygg om tassarna OM vi kommer iväg på fest på fredag….Vet bara inte vad jag ska ha för motiv….Någon som har ett förslag????!!!??

Hemskt vad jag frågar ER om råd i dag då….hmm…..Ja ja….

Nu ska jag nog ta mig en vanilj latte här på jobb o sen kolla in Ullared som gick i går, missade ju det. Men tur attans att det finns Kanal5Play. Ni får ha det så bra o sköt om er o mys….för det ska jag göra….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.