Hälsa

Svullen hals o snörig…

I dag när jag vaknade mådde jag bara såååå mega dåligt. Ont o halsen som bara den o jätte svullen i halsen, nästan så jag inte fick luft.

Men det var bara att palla sig upp o iväg till nobbet. Jag kan ju inte säga att jag var så jätte road men jag gick i alla fall ändå.

Det gäller bara att inte känna efter så mycket så går det. Sen så gick jag ju o la mig rätt så tidigt i går med, redan kl 21.30 tror jag att hon var.

Så jag fick sova en del ju o det e nog tur det annars hade jag absolut inte orkat jobba i dag.

Vet väl inte riktigt vad det e med mig för detta e verkligen inte min stil att jobba medan jag e sjuk, men men skit i det.

Tror nog att det har mycket med att jag e på rätt plats o rätt tid o med rätt älskade Kent i mitt liv, kan inte riktigt vara något annat tror jag.

Annras så händer det nte mycket alls i dag, blir att köra hem direkt efter jobb, kanske kör jag in om Maxi eller något o köper en grillad kyckling så jag får någon mat i mig i dag, man har ju inte riktigt ork att göra mat när man mår så här. Men sen så e man ju inte riktigt sugen på något när man mår så här heller.

Jag har varit tvungen att av eller om boka tiden hos tandläkaren imorgon, för jag klarar inte av att gå dit så som jag mår nu, o jag fasar för att det kanske e värre imorgon…hoppas bara att jag har fel. Jag bara HATAR att vara sjuk.

Idag när jag kommer hem så blir det ialla fall inte många knop, e glad om jag orkar att köra en maskin tvätt bara, man e ju inte precis full med energi….

Ska nog in om Apoteket o köpa Berocca Boost tror jag, kanske kan det få en att må litta bättre…….Eller bli frisk fortare.

Huvudsaken e att jag e frisk när min älskade kommer hem, för då ska det bli både det ena o det andra….hahahaha…

Hoppas bara att han kommer hem på fredag eller kanske redan imorgon, vi får väl se. Vill ju ha honom hemma hos mig ju.

Det var meningen att jag skulle gå på en runda Xtravagansa nu med en mycket go o underbar vän, men det får nog allt vänta tills jag mår bättre, kanske blir det till nästa vecka.

Kent ska ju iväg snart igen, o då kanske han blir borta upp till 3 vecor o jag bara FASAR för när det blir, har aldrig varit borta från honom så länge så det kommer att bli tufft! Men vi tar det när vi kommer dit.

Nu ska jag ta o ta upp sista badet för i dag o sn ska jag köra hem, mår bajs o e bara såååååå trött. Blir att jag kör inom City Goss o köper en kyckling ändå, OM man blir hungrig, mat måste man ju ha!

Ni får ha det så bra o förresten vad tycker ni om nya layouten? Skriv GÄRNA en kommentar….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.