Blandat

Regnig men NICE fredag…

Äntligen var det fredag då, såååå skönt.

Min älskling kom hem i går kväll. Sååå underbart det var att få hoppa in i hans mysiga famn när han kom inom dörren. Jag bokstavligen HOPPADE på honom.

Det e så otroligt skönt att ha honom hemma igen, även om han nu åker på kanske tisdag eller onsdag igen o e borta minst 1 vecka, alltså över helgen oxo….. SNYFT…..Men hem kommer han ju alltid ju!

I morse när jag körde till jobb var dt kallt, o MÖRKT. det e verkligen höst nu o det känns. men jagtycker att det e rätt nice när man e litta trött o öppnar dörren o kommer ut.

Det e så friskt o skönt i luften, hög luft, så man vaknar till liv på ett så underbart sätt.

Man känner att lungorna fylls med med friskt o lite kallt syre o man vaknar på ett så härligt sätt, man känner att kroppen vaknar till liv o fylls med energi o liv. Det e en såååå otroligt skönt känsla…….

Vad som händer i kväll e väl inte så mycket faktiskt, mest mys bara o bara mysa o njuta av varandras närhet, så mysigt det ska bli. Kanske kolla litta på Idol eller något o äta gott!

Annars i helgen så e det fest på klubben o det ska bli attans kul faktiskt, men det e ju på lördag det först ska vi ha riktigt MYS fredag jag o mina älsklingar! Snack om att jag längar nu!!!!

Jag har lyxen att jobba med mina älskade Kent idag o sen e ju min lilla älskling här oxo så hela familjen jobbar i hop i dag, bara det e mega mys!

Trodde aldrig att jag skulle kunna jobba i hop med samma person som jag bor i hop med men när det e rätt så går det ju helt klart!

Snart så e det dax att hålla helg o det ska bara bli sååå underbart skönt, har varit en riktigt bra vecka faktiskt men såååå skönt att det e helg nu snart så man kan avsluta den på ett kanon sätt.

Ni får ha det så underbart o sköt om er o mys riktigt ordentligt. För min del så blir det mycket mys o mycket tända ljus  o mycket av annat …..*fniss*. Nu ska ta mig en kopp vanilj latte o sen e det snart dax att köra igång ett bad till.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.