Blandat

Manic Monday….

Fy tusan vilken hemsk dag jag hade i går.

Dagen började med att bilen inte startade, för battreiet var slut o det var kallt ATTANS!!!!.

Jag har hållt på att ladda det nu i snart 3 veckor en gång i veckan men i går så vill det inte mera.

Så jag ringde min chef o han skickade ut en kille som skulle hjälpa mig igång med start kablar, men NOPP det gick inte det heller.

Fick ringa chefen igen o han sa att han skule komma in o hämta mig men det tog ett tag, för han skulle till tandläkaren.

Så jag ringde min älskade snälla far i stället o han kunde köra mig in till stan i stället.

Stackars Attila fick stanna hemma för jag ville inte krångla med det i min fars bil. Sen när vi väl kör in här på gården så e dom äckliga utlänningarna som TIGGER skrot här o kollar i förnster o så. Hade jag haft Attila med mig hade jag inte brytt mig alls, men utan honom känner jag mig inte lika säker.

Så när dom hade kört gick jag in, o skulle börja jobba. Kaffe hade jag med mig hemmifrån men det smakade bara beskt o äckligt. jag tappade saker i badet hela tiden o var mest bara klumpig, fy fan säger jag bara.

Sen när jag väl kom hem o min älskling kom o hade kopplat in batteriet så körde jag till affären o skulle köpa kaffe. Så stod där ”code” på radion, o jag trodde att den kodade o letade efter radio kanalen.

Men näääääää då skulle man ha en KOD som man ska slå in för att systemet ska funka…….HUR FAN SKA JAG VETA DET….

När jag då ringer till Kent för att fråga vad det var fel så blev han lite irri på mig att jag inte fattade vad radion menade.

Jag har fan aldrig haft en sådan kod man måste slå in, har mest haft skrot bilar ju, så….

Då bröt jag i hop, tårarna bara kom för jag kännde mig dum, korkad, idiotisk o bara helt enkelt värdelös. ALLT hade verkligen gått emot mig i dag så jag bara pallade inte mera.

Grät väl i ca 15 min, sen ringde min älskling igen o sa det att om jag låter bilen stå på tomgång i 2 timmar i morgon så kan man noll ställa o sen mata in koden igen.

Så det e precis vad jag gjorde i morse när jag kom hit. Nu sk vi bara HITTA koden, för den finns inte i bilen i alla fall, hoppas att Kents far har den…..

Sen när jag hade gråtigt klart så fick jag bara för mig att jag skulle bada med kristallerna, så dom renade mig från all negativ energi.

Ja ja jag vet att jag e litta knäpp o att det låter konstigt, men håller man på med stenar o kristaller som jag gör så e det inte så konstigt, o speciellt inte när det verkligen hjälper, för det gjorde det i går.

Kännde mig lite bättre sen efter badet o fixade litta mat o sen skönk jag ner i soffan o nästa somnade där.

Kent kom hem ca 21 o jag tror att jag gick o la mig ca 21.30, jag var så sjukt trött så jag orkade bara inte hålla mig vaken.

Vanligtvis så brukar jag fixa till i  köket så där e fint, men jag orkade bara inte i går, får ta det nu när jag kommer hem i stället, inte kul men måste ju göras.

Snart så ska jag ta sista badet för i dag o sen e det en runda hem om mina päron o hämta en lite takkro så vi kan få upp en lampa i taket på datarummet.

NÄÄÄÄÄÄ det e till en lampa o inget annat!!!!!! Vet nog vad ni trodde…..hahahahahah

Så ni får ha det så bra o hand om er o må gott, för det ska jag!!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.