Blandat

Snön e tillbaka…

Sååå underbart att den är tillbaka. Jag vill såååå jätte gärna ha en vit jul, det var så sjukt läng sedan vi hade just en vit jul.

Som det har snöat här i Hbg i dag, helt otroligt, har nog kommit ca 15 cm eller något, såååååååå fint e det nu igen.

Jag bara älskar snön o blir glad av den…..ME LIKE!

Denna julen kommer jag o min älskade att fira hos han föräldrar eftersom vi var hos mina förra julen. Det ska bli riktigt mysigt faktiskt för det kommer vara hela dagen vi kommer tillbringa i Perstorp, ser verkligen fram emot detta!

Sen nyår ska vi ju fira på klubben o det ska oxo bli jätte kul, det är jag helt övertygad om! Man kan ju inte ha det bättre än att fira in det nya året med ens familj, bättre kan det ju inte bli.

Precis just nu så blev jag satan i det så rädd. Badet övertände här ute o det blev som en himmla smäll. Hatar verkligen när det händer. Det blir så mycket spänning så att ångorna tänder till o då smäller det djävlar i det. Jag blir lika djäkla rädd varje gång…hmm.. Störigt värre.

Sen vad som händer i dag vet jkag inte riktigt, kanske kommer min älskling o jobbar med mig ett tag eller så inte, vi får väl se.

Jag bara måste få ta mig till ett Apotek i alla fall, har så jobbigt ont  i käkarna nu igen, e såå trött på det.

Jag kommer ju få en tid hos tandläkaren efter jul, så då kommer det att lösa sig. Just nu e jag oxo mega förkyld o problem med bihålorna o det gör ju knappast saken bättre.

Men en eller 2 veckor till med värktabletter kan man ju klara, dom hjälper i alla fall, tack o lov! Men nu e dom slut så bara MÅSTE få tag i nya!

Har provat att uppdatera min mobil  i dag o så gick jag igenom lite kort o så. Då kom jag o hitta lite kort på mina älskade kisar, gud vad jag saknar dom, jag börjar gråta bara jag tänker på dom nu. Dom var verkligen mina barn o jag älskade dom över ALLT annat.

Tack o lov så har dom det bättre nu, dom blev ju faktiskt hela 17 år  bägge, men det gör ändå såååååå otroligt ont o se bilderna på dom. Dom var mina barn.

Nu har jag ju ett nytt litet barn, men han kelar ju inte som en kise mys gör, det blir inte riktigt samma sak. Även om jag älskar Attila av hela mitt hjärta, han e bara så underbart go o mysig, bättre hund kan man inte få.

Så nu när man har gråtigt en tår eller 15 så ska jag snart gå ut o ta badet, som smällt attans idag. Sen ner med ett till o sen hem o mysa litta med min älskade efter jag för hoppningsvis kommit till ett Apotek, annars blir det ingen sömn för min det, det är jag HELT säker på….

Ni får ha det så underbart för det ska jag i alla denna snön!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.