Hälsa

Trötter….

Det e jag verkligen idag, fy tusan. Sov inte alls många timmar inatt. Jag har så svårt o sova när jag e hungrig o jag vaknar av nästan inget alls.

Min älskling pussade lite på mig i går när han kom o la sig o jag vaknade till lite. Tror ni att jag kunde sova sen….NOPP!

Jag låg o vände o verd mig till ca 03.30, då gick jag upp o tog en liten macka o senner i sängen igen.

Tror ni att jag somnade då…NÄHE! Inte ens det hjälpte. Jag vet att jag tittade på klockan sista gången 05.30 sen somnade jag nog, typ ca 30 min.

Larmet ringer ju första gången kl 06.10 o då e det ju tid o gå upp….*gggrrrrrrrrrrrr*

Gissa om jag mådde skit o var as trött i morse……Mår fortfarande inte bra o sen e det ju städ dag hemma + att vi nästa MÅSTE köra o handla.

Usch vill bara hem o lägga mig o sova….men nopps! Lat e man ju inte o det har man inte heller tid till ju!!!!

Ha sjukt mycket o gära på jobbet oxo idag så man e ju inte stressad,,,,NÄ DÅ! Men ska snart5 köra en leverans runda o sen en lite runda hem om mina föräldrar o sen hem. Gud vad jag längtar till min säng just nu!!!!

Fixade till mina klor litta igår, o det blev riktigt bra faktiskt……Bild kommer imorgon, eller i kommande nagelgalleriet….

Kom på att man kan ju faktiskt blanda matrialen o se om det blir extra starkt eller om dom slåt ut varandra. Rätt mycket kemi lära i det dära med naglar ska ni veta! Men det tar vi en annan gång!

Ni få ha det så bra för jag orkar inte skriva mycket mera i dag, sköt om er o myyyyyys!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.