Diet,  H.E.L.G

Det FUNKAR!!!!

Jaaaaaaaaaaaaaa nu funkar bloggen igen, så underbart skönt. Jag får f-n tupp juck när den inte funkar o jag klabbar till det, det e bara såååååå störigt! Men det e ju oxo JAG som klabbar till det…hmm..

Ja ja men man måste ju göra fel för att börja föstå detta programmet o det e f-n inte lätt inte….men man lär sig. I dag har jag specieltt lärt mig vart JAG INTE ska ändra, så det gör man ju inte om igen.

Tack o lov så har WP en support man kan skriva in o få råd o hjälp, vad tusan jag hade gjort utan dom vet jag inte, tack för att ni finns.

Vi eller jag har ett företag här bervid som har tagit lokalen granne till mig, som håller på att renovera o fixa till den. Det ser riktigt nice ut, men sen så e dom ju JH o det VET jag bara.

Hur jag vet det e en helt annan saga o den kommer jag kanske ta en gång, men ni som vet vet.

Just nu har jag en hel del o göra så jag blev litta panik när en Shenker lastbil kom precis, men som tur var var det inte till mig, det var till just grannarna. Lite skönt e det, även om min älskade tycker att jag ska få in så mycket som möjligt.

Men det e ju inte så konstigt, det ska ju finnas jobb att göra för mig, o det finns det TRO MIG!

Just nu så håller jag på att köra ett par plåtar som bara tar sååååååååååå lång tid. Nu när syran e kall oxo så tar det ännu längre tid oxo, det e bara såååå segt.

Som ni ser så e inte headerna riktigt klar ännu, men det kommer. Jag har lånat iden från en f.d vän som är såååå magiskt bra på att göra blogg designer i just WP.

Gör inte min header precis som hennes men i stil med för när hon fixar bloggar e det bara såååå fint. Men verkligen så e det hatten av till henne, för fy tusan så svårt detta programmet e.

Men jag ska nog ta o lära mig, har ju inhandlat 2 st böcker om just detta program, så jag ska nog f-n löas o komma på det, annars finns där ju supporten…

TACK O LOV.

Helgen som varit har bara varit sååååååååå mega mysig. Otroligt mycket mys o mys o mys o sen så faktiskt så myste vi oxo litta…hahahaha.

Men vi håller ju på med en Naturdiet kur just nu. Vi tar en shake på morgonen, äter en lätt lunch på middagen o sen en shake på kvällen.

I helgen så slarvade vi faktiskt, men bara lite. Både i lördags så åt vi honungsmelon, popcorn o PepsiMax GUD i himelen så gott det var, snacka om att man njöt.

Just nu så e inte shakerna så jätte goda, men vi ska i alla fall ta oss igenom denna veckan oxo, sen e det lite lättare när det inte e helg o man jobbar. Man tänker inte så mycket på kvällen då + att man e trött när man kommer hem.

Nu i dag efter jobb så blir det att åka o köpa nya shakar o ny mat, vi kör allt Findus micro mat, så blir det inte för stora portioner. Faktiskt så har det börjats kännas på kläderna, sååå skönt.

Jag hade det så lyxigt att jag hade chafför till jobb i dag, nice…..hahahaha…Nä snarare e det så att bilen”min” den bara dör när man kör om man behöver frikoppla.

Så Kent var en underbara BLIVANDE man till mig o körde min o Attilla in till jobb i morse. Självklart kommer han ju o hämtar oss oxo, såååååå mysigt det kan bli….hihhih

Vi får väl se hur tusan trötta vi e i kväll, Kent sov inget alls i natt o jag kanske sov ca 2 tim högst. Så snacka om att vi kommer rasa TIDIGT i kväll……

Nu ska jag allt ta o slänga ett par byxor i tvättmaskinen här o sen blir det litta surfande till o sen e det tid att ta plåten, spola den o sen e det tid o gå hem, så det så….

Ni får ha det så jätte bra o sköt om er o njut av erat liv, för det gör verkligen jag……så det så!

Love Nikki

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.