H.E.L.G,  L.O.V.E,  Väder o vind

FREDAG!

Åhhhhh det e FREDAG! Så underbart o imorgon så kan man få sova + att det kanske e utgång med tjejerna…..

OM jag har råd o får skjuts förståss, för taxi har jag verkligen inte råd till. Ja ja får väl se hur o OM det går

Hade faktiskt varit rätt kul o komma ut lite, har ju inte varit ute på ca 1,5 år eller något, om man nu inte räknar Mc festerna. men dom e ju bara såå mysigt att vara på för där får man verkligen vara i fred, ja ja får se hur det går o OM det går o lösa i helgen.

Annars i dag så händer det inte speciellt mycket faktiskt, ska en liten runda ner om Sjätte Sinnet när jag slutar o köpa rökelse, behöver nu när jag ska få in lite cash…hihihihi

Sen blir det allt hem o städa o få ordning, ska nog ta o byta mattor o få det riktigt fint nu till helgen. C kommer ju i kväll o ska vara lite försöks kanin med den nya acrylen, så jag kan se om det e något jag kan använda+ att hon vill ju vara fin till i morgon, för hon ska SÄKERT ut.

Fin fint väder e det oxo o det e sååååå otroligt mycket lättare nu när solen e framme o det e ljust o fint o bara sååååååå nice. Allt går lättare o det e så mycket roligare o städa o få fint hemma då. 

Tänkte att jag skulle överraska min älskling med att ha fint o städat när han kommer hem, om han nu inte oxo slutar tidigare, hoppas verkligen inte det så jag hinner bli klar till han kommer hem.

Nu ska jag allt ta upp sista badet o sen skriva in lite ordrar o sen e det helg för min del sååå underbart.

Mina undrbara, om dock få läsare får ha det så jätte mysigt o njut av det fina vädret o ha en helt undrbar helg, för det ska jag absolut ha…..

Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.