Hälsa

Ögoninflammation…

Fy så trist, jag har fått ögoninflammation. Hade jätte ont i ögat när jag vaknade i dag o det blev bara värre o värre. Pluss att det var helt igen murat när jag vaknade, mer än vanligt.

Tror nog att jag har haft det igen murat i nästav 14 dagar eller så när jag vaknat på morgonen. men jag har ju helt klart trott att det hade med förkylningen o göra, inte att det var inflammation.

Så jag tog o ringde ner till Capio Kliniken o fick tid redan igen, verkligen kanon bra. Läkaren sa att det helt klart var ögoninflammation o att det tar ca 7-10 dagar att bli av med så fort man börjat med droppar.

Så jag iväg till ell Apotek i stan o där var just denna sorten slut, men dom hade ute på Famillia så det blev att köra dit.

Nu när jag kommit hem så har jag droppat i o tusan det gjorde ont, men bara det blir bättre så får man ju stå ut. Ska droppa 3-4 ggr om dagen, lär nog bara bli 3 ggr o man kan faktiskt göra det när man har smink på, det funkat kanon.

Snart ska jag o min älskade i väg o handla litta o sen e det mys i soffan, kanske till o med en fiölm, hoppas det, känner nof för just en film i kväll, eller om inte något annat dyker upp på menyn….*fniss*…..

Det blev bara ett kort inlägg  dag för jag ska tvätta alla handuker jag haft i ansiktet eftersom ögoninflammationen e så otroligt smittsam, så det blir att köra igång en tvätt innan vi kör.

Ni får ha det så bar so myssssssssss, för nu e verkligen våren på g……

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.