Blandat,  Diet

Snö igen….

När man vaknade o tittade ut i morse så hade det f-n snöat IGEN. Gud jag e bara så trött på det nu. Men tack o lov inte så mycket bara någon centimeter, o det kan man ju stå ut med.

Tycker allt att det ska bli vår typ NU! Det e så trist o kallt o vitt. Som jag skrev igår så vill jag har GRÖNT omkring mig o värme.

Solen går ju upp i dag kl 08.27 o ner kl 16.05 så det börjar ju att gå frammåt, tack o lov. Jag bara längtar så till värme, sol, ljus o VÄRME.

Slippa tunga kläder o vantar o halsduk o så. Bara ta på sig skorna o gå ut, gud i himelen som jag längtar.

Men men det kommer när det kommer. Det e ju lite svårt när det snöar om nätterna o så vaknar man o känner att det nästan går baklänges, ÄVEN om det inte gör det.

Så nog om väder o vind, så fint jag fick i mitt”nagelrum” igår. Fixade till det riktigt bra o det ser nästan proffsigt ut, men så e jag ju inte riktigt nybörjare på det hära med naglar. Har ju hållt på med det proffisionellt i över 15 år, så e det e ju ett tag. o man kan ju en hel del…..

I dag så fixade jag till att det kommer akryl hem oxo, hoppas bara det hinner komma till slutet av månaden. För då har jag en kund som gärna vill ha just det, men vi får väl se. Det ska ju skickas ända från HongKong sen får vi ju se om det e bra o om det luktar fan….

Gör det det så kommer jag i alla fall att beställa från USA i slutet av månaden så man får det luktlösa, tvivlar nämligen på att det inte kommer stinka i hela huset, men vi får som sagt se….Billigt attans var det i alla fall……

Vad händer i dag då…..Inte så jätte mycket L o N kommer hem en runda till oss i kväll för jag ska fixa en eller två av hennes naglar, kommer inte riktigt ihåg.

Sen när dom har gått så e det sängen som gäller ju o sen e det på det imorgon igen…. Men nu har i alla fall halva veckan gått o det e bara såååå nice.

Det e bara två morgnar till man behöver gå upp tidigt, sen e det inget tvång alls att behöva gå upp, men då kan man väl inte sova just för att man kan…..hahahahahaha

Nu e det ju lunch o jag ska nog ta o värma mig litta mat, det e ju tid för det. Vi pratade i går om LCHF dieten i stället för det vi går på nu o vi ska nog prova den nu efter denna veckan.

Jag har varit inne o kollat på en kanin bra sida så jag tänkte att jag länkar den här…….Om det är något ni kanske tycker e intressant…..+ att min älskade oxo ska kolla sidan….

Ska bli såååå underbart att få äta GOTT igen, för dom hära middagarna, Findus e inte så jätte goda inte, men sen får man ju i stället laga mat o det e ju oxo jobbigt, men lite mysigt oxo om man gör det tillsammas, VILKET VI SKA!

Nog om mat nu, till micron kommer det att bära av för mig för nu e jag allt humgrig, så det så Sköt om er mina kära läsare o ha det så jätte bra, för det ska jag ha!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.