Hälsa

Infektion i kroppen…

I går efter middags så var jag hos läkare för att kolla vad det var för fel på mig. Det e ju knappast bra att man har feber på 39 grader i mer än tre dagar.

Jag har ju legat sedan söndags o haft ont i kroppen, hög feber, otrolig värk i mina leder, speciellt mina fingara o bara mest mått kasst.

Sen ska vi ju inte prata om hur mitt öga er ut, svullet o djävligt e det, fast Kent tycket att han knappt såg det, men när han väl tittade närmre så såg han ju det…

Det visade sig att jag har en infektion i kroppe, ett virus, o det e inget man kan göra något år. Läkaren ville sjukskriva mig, men det ville inte jag. Han tyckte då att jag i alla fall skulle ta o jobba lite mindre o få sova på morgonen, då febern e som värst.

Vilket jag oxo gjorde i dag, vaknade kl 07.00, tog tempen, 39.5 tog ett par tabletter somnade igen till kl 08.30 o sen körde jag på jobb.

Kommer antagligen att göra det samma imorgon, bara så jag blir frisk någon gång. Sen när det gällde ögat tyckte han inte det såg så bra ut, jag fick en salva , som jag blir sämre av känns det som.

Salvan e ju bara såååå hopplös att få dit,. Visst det går att få den på insidan av ögonlocket, men sen när jag stänger ögat så sätter den sig o ögonfransarna, såååååå irriterande e det!

Men om inte svullnaden lägger sig på 2-3 dagar så skulle jag ringa dit o så skulle jag få en remiss till en riktigt ögonläkare, o så som det ser ut nu så har det inte gått ner något alls.

Men jag ska se på måndag hur det e annars ringer jag då. Just nu mår jag inte alls bra, känner att febern börjar komma tillbaka o jag börjar få ont i kroppen igen, tror nog att jag ska ta o köra hem snart, så fort detta badet e klart.

Ni får ha det så jätte bra o sköt om er, för min del blir det att ta det lungt o sova lite när jag komer hem, läkaren sa att jag skulle vila MYCKET! Så det får jag väl göra, har legat här mellan baden idag på golvet på filtar….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.