Hälsa,  L.O.V.E

P.M.S mage…

Fy vad jag hatar detta e bara så trött på att ha PMS.

Vill inte mer nu, tänkte faktiskt tanken att kanske sätta in en p-stav bara för att slippa att ha dessa besvären varje månad.

Jag blir fan sjuk av detta.

Mår kasst, magen står som man var i 9 månaden, inget funkar, gråter för ingeting.

Stackars Kent kan inte säga något alls negativt för då tar jag det så otroligt personligt o blir så mega deppig o bara gråter.

I går så blev det bara för mycket av ALLT, exsakt vad kommer jag inte gå in på nu, orkar inte.

Sen e det lite känsligt oxo så det får vi kanske ta en annan gång, får allt se. Men sen kan det kanske ordna sig oxo, vem vet, vi hoppas på det i alla fall.

Lider faktskt med honom o sen e det ju han som får all skit oxo för han står ju mig närmast. Näää det blir allt att ta o kolla upp detta med p-stav för detta håller inte o sen e jag nog för gammal för barn med. Tror inte heller att det går faktiskt.

Så vad händer i dag då, för utom att jag mår bara så otroligt bajs så kommer det ju inte hända något, ska köra o KANSKE lämna hålslaget, beror mycket på hur jag mår när jag slutar, för nu e det riktigt skit.

Sen blir det hem o bara ta det lugnt, ska koppla in nya gatewayn som kom igår. Kanske till o med får jag igång det trådlösa nätverket där hemma, utan att riva huset, inte lätt när man har PMS ju.

Måste bara snart ta o ta tag i dom nya tipparna o dekorera dom, hade ju tänkt att jag skulle ha nya till barhänget den 12 feb på klubben, men får ju se, det e ju ett tag tills dess.

Kände inte alls för att blogga i dag men det känns faktiskt lkte bättre när man har skrivit av sig nu, skönt faktiskt. Ska nog ta o värma litta mat o käka o sen e det se om badet e klart. det tar en djä-la tid i dag, titanen bara tappar kontakten hela tiden….sååååå störigt.

Men det fattar ni nog inte vad jag menar ändå, o det kan vi ju ta en annan gång.

Ni får ha det så bra så ska jag göra så gott jag kan i alla fall, så det så…

Förbanna inte mörkret, utan tänd ett ljus.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.