Hälsa

Trött som bara den…igen!

Vad tusan e detta, jag e bara så vannsinligt trött. Sov lite längre i dag för jag mådde riktigt kasst när jag vaknade kl 06 som jag annars bruker. Var på jobb ca 09.50 o ska snart ta o gå hem igen.

Mår bara så otroligt dåligt o e så vannsinigt trött.

Fattar inte riktigtvad det e med mig för så här tötte e ju inget jag precis beukar vara. sen blir jag mega yr i bland oxo + att jag fryser som en gnu!!!! Nästan hela tiden.

Kanske ska man ta o köra o sola en lten runda så kanske man får upp värmen lite. Hatar verkligen att må så här, det e bara sååå vansinnigt jobbigt, o man orkar inte ett skit!

Jag vill ju vara frisk till helgen ju, det e ju fest i Svalöv på klubben så jag bara MÅSTE vara frisk ju….Ska hjälpa till i baren litta o det ska verkligen bli kanon kul, bara jag blir frisk.

Mår smått illa hela tiden oxo o känner mig bara sååå kass o vissen o TRÖTT! Det e nästan som om att det känns som det e något riktigt allvarligt fel på mig. Det e INGEN kul känsla alls, tro mig!

Väntar bara nu att dom ska komma o hämta sina grejor så jag kan köra hem o lägga mig, mår riktigt djävla kasst. Hoppas verkligen jag mår bättre i morgon, för dettta e INTE kul alls.

Ni får ha det så bra o sköt om er. Njut om ni har någon röst för det har f-n i mig inte jag ….Sååå himla trött på det med….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.