Blandat,  Hälsa

Varför e det så??!!??

Hade en diskussion med en vän om just detta….typ….

Ja varför? Men det e nog så när det gäller ALLA. Men trist e det i alla fall, varför ska man sluta att anstränga sig bara för att man har kommit till ett visst plan i förhållandet?

Ska man sluta anstränga sig då o bara ta den andra för givet? Ja jo till en viss del så ska man ju det, eller det kan man ju, men inte helt, tycker i alla fall inte jag.

Jag anser i alla fall att e man i ett förhållande så e det något man e två om, o man måste o SKA kämpa lika mycket båda två. Eller e det bara den ena som ska det?

Allt detta snacket om att ett förhållande e uppdelat, som det vissa säger. Att en e en blomma o den andra e den som sköter blomman….

NÄ inte i min bok inte, jag tycker att bägge ska kämpa lika mycket o att snarare att själva förhållandet e BLOMMAR o BÄGGE två e skötarna, eller hur tusan man nu delar upp det eller säger….

Näää kärlek för mig e att man bägge måste KÄMPA o verkligen anstränga sig för att hålla förhållandet vid liv. Som en sak som kloka Dr Phil säger.

När man vaknar på morgonen så ska man tänka ” Vad kan JAG göra för min partner/sambo/älskade idag, vad kan JAG göra för henne/honom så hennes/hanns dag blir så bra som möjligt?”

DET tycker jag e kanon bra faktiskt, det e lite så jag tänker i alla fall oftast, men jag e nog ensam om det….

Inte konstigt att så många förhållanden går åt skogen o tyvärr så e det säkert oxo så att OFTAST e det just tjejen som kämpar o anstränger sig.

Killarna tar dom för givet o bara sjunker ner i någon bekvämhet o känner att dom inte behöver göra något, utan dom tar oss tjejer för just givet o visar INGEN som helst uppskattning….O VI BEHÖVER FÅ VETA ATT VI UPPSKATTAS!!!!

Sååå nu har jag fått skriva av mig lite o jag mår i alla lite bättre, men dock bara lite. varför jag inte mår så bra e inget jag varken vill eller kan gå in på här, så det så.

Vad händer i dag då? Inte speciellt mycket faktiskt. Har en Leverans runda o köra i eftermiddag o sen ska jag minsann ta o köra o sola, för jag bara känner att jag behöver det o kanske kan det få mig o må litta bättre.

Tycker mest att allt just nu e pest o pina o mår bara inte bra…….Just nu när jag tittar ut så ser jag faktiskt lite blå himmel o det känns ju lite bättre, men sen när man går ut håller man ju på o DÖ av kylan.

Näää längtar till helgen så jag kan få städa huset o o kanske få må litta bra igen, även om jag kommer mest vara själv hela denna helgen….*snyft* Min älskade ska ju jobba så det blir inte ett dugg kul…..

Ni får ha det så jätte bra mina kära läsare o ni kommer helt klart att må bättre än mig, det tro jag nog…..

Livet vill väl inget illa, men nog kan det göra ont!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.